Sinterklaas intocht Ermelo

Sinterklaas intocht Ermelo 2022

Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn pietengevolg Ermelo weer aandoen. De sint zal op zaterdag 12 november in Ermelo arriveren. En wel met een boel glitter en glamour. Sinterklaas vraagt dan ook aan de kinderen om feestkleding aan te trekken. Want een feest wordt het.

Sinterklaas komt naar Ermelo met de trein

Hij zal daar rond half drie aankomen. Sint krijgt in Ermelo een VIP-behandeling, want na het handjes schudden op het plein voor het station zal hij op bijzondere wijze door het dorp gaan. Natuurlijk gevolgd door een groot aantal Pieten en een echte Pepernotenbus.

Sinterklaasplein Ermelo

De optocht in Ermelo gaat dwars door het centrum er wordt gestopt op het Pauwenplein en er zal een feest zijn op het Molenaarsplein. Dat plein wordt dan ook omgedoopt tot het Sinterklaasplein. Dat is ook niet vreemd aangezien er dit jaar weer drie weken een feestelijk Pakjeshuis is. Op het Sinterklaasplein wordt gedanst en gezongen. Ook zal Sinterklaas officieel de deuren van het Pakjeshuis openen. Daarna kunnen de kinderen met hun ouders natuurlijk een kijkje nemen. 

>> Meer info!

 

Lees ook:

⭐️ Sinterklaas op de Veluwe

⭐️ Sinterklaasintochten op de Veluwe

Dol op leuke uitjes met je gezin?

Vraag onze gratis mails met KidsTips voor de regio Veluwe aan!

   >> Gratis kidstips!     

 

Log In