Wat ga jij doen deze zomervakantie?


Hoera! Het is zomer! De laatste loodjes zitten erop; de kinderen hebben vakantie. En of je nu thuis blijft of misschien zelfs naar het buitenland gaat, er is deze zomer veel te doen! Tijd om eropuit te gaan! Wij hebben veel tips voor een zomer vol leuke activiteiten. Wat ga jij doen deze zomervakantie? Download onze aftelkalender om met de kinderen uit te kijken naar een eventuele vakantie! Fijne zomervakantie!

Kindvriendelijke groet, Lianne
Regiomanager Go-Kids Utrecht & Amersfoort

 

Naar buiten!

Met lekker weer in het vooruitzicht hebben wij de leukste buiten tips!

 

Natuurlijke zwemwaters

Met warm weer heb jij vast wel zin in een frisse duik. En wat is er nou fijner dan zwemmen in natuurwater? De natuurlijke omgeving maakt je zen en het is vaak minder vol dan een verwarmd buitenzwembad (al heeft dat uiteraard ook zo zijn voordelen). Ook kinderen vinden het zwemmen en spelen bij natuurplassen vaak heerlijk. Neem een emmertje en schepje mee, wat te spelen voor in het water en ze zijn de rest van de dag zoet terwijl jij heerlijk kan genieten van een goed boek en natuurlijk een koele duik. 

En natuurlijk hebben we ook de leukste waterspelletjes op een rijtje gezet, voor nog meer spetterplezier!

De leukste (indoor) speeltuinen

Kinderen vinden het heerlijk om uit te razen, te klimmen en te klauteren in speeltuinen. Dit zijn onze tips:

 

Culturele uitstapjes

Wij zijn dol op musea. In Amersfoort vind je het Mondriaanhuis, wist je dat ze ook creatieve en informatieve kinderfeestjes geven? In het Spoorwegmuseum is ook veel te zien en te doen. Veel kinderen hebben interesse in het sterrenstelsel, zij kijken bij Sonnenborgh museum Sterrenwacht hun ogen uit.

Houdt je kind van muziek en concerten, dan ben je bij TivoliVredenburg in Utrecht aan het juiste adres. Er zijn speciale zomervoorstellingen voor kinderen en ook voor na de zomer staan er weer mooie concerten gepland. 

 

 

Zomerkampen


Nu niet iedereen (naar het buitenland) op vakantie gaat, zijn de zomerkampen enorm in trek. In onze regio zijn er diversen te vinden. Wat dacht je van een Lego Bricks Challenge Zomerkamp (6-10 jaar) waar kinderen met technisch lego aan de slag gaan of de Monkey Moves Zomersportdagen (4 t/m 10 jaar) met apeleuke sportieve activiteiten? Houdt je kind van voetballen, dan is een Voetbalkamp van Ubuntu (4 t/m 14 jaar) een goede keuze! 

 

 

Telekids Musicalschool
 

Summerschool 4+

Heb je dit jaar nog geen plannen voor de zomervakantie en houdt je kind van acteren, zingen en dansen? Dan is de Telekids Musical Summerschool een geweldig evenement. Drie dagen lang spelletjes, decor bouwen en een musical voorbereiden. De Summerschool wordt in vier verschillende weken gehouden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Boek nu....


Musicalschool - Zingen dansen en acteren voor iedereen!

Houdt je kind van zingen, dansen en acteren? Dan is de Telekids Muscialschool echt iets voor hem of haar! Dus op zoek naar een nieuwe activiteit voor volgend jaar? Geef je kind dan nu vast op voor de proeflessen! Lees meer... 

 

Leuke blogs voor deze zomer

Regelmatig verschijnen er leuke, informatieve en blogs op onze website. We hebben een selectie gemaakt van blogs die leuk zijn voor deze zomer.

Handige deals / kortingen

Weet je dat we een leuke deals-pagina hebben? Op dit moment krijg je korting op een BiMiBook en in de Perfect Earth webshop, op een Fidgetcube, boek je voordelig een Qula City trail en krijg je korting op een overnachting in het Guesthousehotel in Kaatsheuvel.

De grote Go-Kids Pretparkspecial!

Deze exclusieve Go-Kids special staat vol met leuke pretparktips in Nederland, België en Duitsland. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij Avonturenpark Hellendoorn, leuk artikel met bespaartips en beat the crowd tips en mis vooral de leuke winacties niet. Heel veel inspiratie voor een mooie zomer vol pret! Download deze special gratis als e-magazine met de kortingscode: GoKidsPret. 

 

Fijne zomervakantie! 

Houd onze websiteblogs en agenda in de gaten voor nog veel meer zomertips de komende weken!

Als eerst alle tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!