Heb jij Play-in al ontdekt? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd!Play-in is een feestje voor iedereen, zowel kinderen als tieners, jongvolwassenen en volwassenen kunnen zich hier goed vermaken! 

Met Kids-in, Jump-in en Climb-in samen in één pand, is er voor iedereen iets leuks te beleven. Het zijn drie losse concepten, maar je kunt ze natuurlijk ook combineren.  

Kinderen tot 12 jaar kunnen zich goed vermaken bij indoorspeeltuin Kids-in. Glijden door de haaiebek, klimmen op de vulkaan, springen op de mini-trampolines, klauteren door de netten, rij in de elektrische mimi-autootjes. En dat alles in een heel mooie onderwater/beachthema wereld.
 
Jumpen in een van de grootste trampolineparken van Europa kan bij Jump-in. Heel veel verschillende soorten trampolines, dodgeballcourt, slackline, high tower en nog veel meer. Voor kinderen van alle leeftijden (kinderen onder de 7 mogen jumpen tijdens de speciale mini-jumptijden).

Kinderen vanaf 4 jaar en ouder mogen de uitdaging aangaan in bij Climb-in. Het is ontzettend tof om te doen, en het is bovenal veilig door het automatische BelayMate zekeringssysteem van TruBlu. Voordat je naar boven gaat clip je jezelf vast. Het zekeringssysteem is geschikt voor alle leeftijden. En elke obstakel kan worden aangepast aan het niveau van het kind en of de volwassenen. Fun for all dus!

Ook voor ouders is het heerlijk ontspannen bij Play-in. Zit op een loungebank of relax onder een pergola en drink een heerlijke cappuccino met een taartje van de banketbakker of eet een gezonde salade terwijl de kinderen zich vermaken. En natuurlijk is er Wifi en voldoende leesmateriaal.

Ongeacht het weer is het prettig vertoeven in Play-in, omdat er naast uiteraard verwarming ook airconditioning aanwezig is. 

Door de ligging aan de A2  is de Play-in ook nog eens goed bereikbaar. En dat is erg fijn wanneer je met een auto vol kinderen onderweg bent.

Naar de website