Heb jij de Play-in al ontdekt? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd! De Play-in is een feestje voor iedereen, zowel kinderen als tieners, jongvolwassenen en volwassenen kunnen zich hier goed vermaken! 

Met Kids-in, Jump-in en Climb-in samen in één pand, is er voor iedereen iets leuks te beleven. Het zijn drie lossen concepten, maar je kunt ze natuurlijk ook combineren.  

De kinderen kunnen zich goed vermaken bij Kids- in. Hier wanen de kinderen zich in het thema onderwater. 

Vanaf 7 jaar mogen kinderen ook komen springen bij de Jump-in. Vanaf 4 jaar kan je al samen met je kind springen tijdens de speciale mini-jumptijden. Een enorm oppervlakte met vele trampolines en zelfs een heuse dodgeballarea en een slackline. Wist je dat Jump-in zelfs één van de grootste trampolineparken van Europa is? 

Kinderen vanaf 4 jaar en ouder mogen de uitdaging aangaan in bij Climb-in. Het is ontzettend tof om te doen, en het is bovenal veilig door het automatische BelayMate zekeringssysteem van TruBlu. Voordat je naar boven gaat clip je jezelf vast. Het zekeringssysteem is geschikt voor alle leeftijden. En elke obstakel kan worden aangepast aan het niveau van het kind en of de volwassenen. Fun for all dus!

Ongeacht het weer is het prettig vertoeven in Play-in, omdat er naast uiteraard verwarming ook airconditioning aanwezig is. 

Door de ligging aan de A2  is de Play-in ook nog eens goed bereikbaar. En dat is erg fijn wanneer je met een auto vol kinderen onderweg bent.

 

 

Naar de website