Monkey Town is nu ook te vinden in Amersfoort! Dus plan maar alvast een middag om gezellig te komen spelen, klauteren en klimmen bij dit te gekke indoor speelparadijs!

Geniet met het hele gezin van een dagje spelen bij Monkey Town

Bij Monkey Town ga je de tofste glijbanen ontdekken. Daarnaast zijn er vele andere speeltoestellen te vinden zoals bijvoorbeeld; minitrampolines, een ballenbak en nog veel meer. Je kunt hier zelfs lasergamen én er is een aparte peuterzone.

Genoeg te doen voor de kids dus, terwijl de (groot)-ouders/ verzorgers in de tussentijd heerlijk tot rust kunnen komen met een lekker drankje en gezonde en lekkere snack.

Peuterzone

Ook aan de peuters is gedacht. Er is namelijk een aparte peuterzone met o.a. glijbanen, minitrampolines, een ballenbak en grote legoblokken om lekker mee te bouwen. Zo kunnen ook de allerkleinsten veilig en met veel plezier komen spelen bij Monkey Town.

Kinderen van 0 tot en met 4 jaar zijn welkom in de peuterzone. Doordat het alleen beschikbaar is voor de allerkleinsten kunnen de kinderen op een rustige en ontspannen manier ontdekken, kruipen en spelen.

Lasergamen

Een leuk extraatje! Alle bezoekers van Monkey Town mogen namelijk gratis Lasergamen! (Ook leuk voor de ouders trouwens).

Dus wil je even een pauze van het klimmen en eens wat anders proberen? Speel dan een potje lasergame! In een donkere arena ga jij de strijd aan met andere bezoekers. Zorg ervoor dat je niet zichtbaar bent voor je tegenstander en probeer ongemerkt je tegenstander met je laserpistool te raken. Blijf ongezien en scoor zo veel mogelijk punten!

Funhouse

Ben jij dol op klimmen en klauteren? Dan is Monkey Town echt iets voor jou! Hier vind je namelijk een mega klimtoestel waar je naar hartenlust kun klimmen, glijden, klauteren, of wat dacht je van verstoppertje spelen? 
Na al dat klimmen kun je even bijkomen in de ballenbak, of bouw een hoge toren met grote blokken.

Funhouse is voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Bezoek de website