De leukste uitjes met kinderen in de provincie Gelderland

De provincie Gelderland is groot en centraal gelegen in Nederland. De natuur is erg mooi en afwisselend en er zijn veel leuk steden. De ideale provincie dus voor een dagje weg of een vakantie. Zeker met kinderen is hier van alles te doen. Bij Go-Kids vind je de leukste uitjes en activiteiten voor gezinnen bij jou in de regio.

Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in 4 regio's namelijk: Nijmegen, Arnhem Betuwe Vallei, Stedendriehoek en Veluwe

Wij hebben per regio de leukste uitjes voor je op een rij gezet. 

Kindvriendelijke musea, speeltuinen en theaters in Gelderland

Wil je een dagje erop uit met de kinderen? In Gelderland zijn veel musea te vinden die zeker een bezoekje waard zijn met kinderen. Willen de kinderen liever naar de speeltuin? Ook dan is er genoeg te beleven! En is het een dagje slecht weer? Bezoek dan een theater of een bioscoop. Er zijn altijd wel kindvriendelijke voorstellingen of films te zien. In de categorie Erop Uit op de website zijn deze uitjes te vinden. Net als sportieve uitjes, leuke zwembaden en spannende attractieparken. 

Wandelen in Gelderland met kinderen

Wil je met kinderen lekker de natuur in? Dan hoef je in Gelderland niet lang te zoeken. Er zijn zoveel mooie plekken dat er altijd wel iets in de buurt is. Op veel plekken zijn blotevoetenpaden, kabouterpaden en speelbossen te vinden. Ook kinderboerderijen, dierentuinen andere bestemmingen met dieren zijn makkelijk te vinden in de categorieën In de natuur en Dieren. Extra leuk, veel van deze locaties zijn gratis te bezoeken. 

Kindvriendelijke restaurants in Gelderland

Na een dagje weg is het leuk om dit af te sluiten met wat eten en drinken in een restaurant of op het terras. In Gelderland zijn veel restaurants te vinden waar je zeer welkom bent met kinderen. Vaak is er een speeltuin (binnen en/of buiten) en een menukaart waar zeker wat lekkers voor de kinderen op staat. In de categorie Eten & Drinken vind je veel leuke adresjes. 

Overnachten in Gelderland met kinderen

Wil je wat langer dan een dag van Gelderland genieten of woon je in Gelderland maar wil je andere regio ontdekken? Gelderland heeft veel kindvriendelijke vakantieparken, hotels en campings. Op de website van Go-Kids staan ze handig in een overzicht in de categorie Overnachten

Nog meer leuke tips?

Wil je voor elke vakantie leuke tips ontvangen? Schrijf je dan in voor de regionale nieuwsbrief. Ook deelt elke regio regelmatig leuke tips via Facebook en Instagram! 

 

Log In