En weer een kerstvakantie in Lockdown

En toen werden het plotseling geen 2 maar 3 weken vakantie. En dan ook nog wederom een kerstvakantie in totale lockdown. Dat is ook voor ons even schakelen. De musea hadden mooie extra programma's en activiteiten ontwikkeld, indoor speelhallen zouden ruim geopend zijn binnen de richtlijnen en ook de horeca was creatief binnen de gestelde openingstijden. Maar helaas. Het mag niet doorgaan en we hebben het er mee te doen.

We hebben veel agenda items live laten staan en alsnog met link in deze blog opgenomen. Het kan namelijk zijn dat de ondernemers, creatief als ze zijn, weer iets bedenken dat past binnen de nieuwe maatregelen. Denk aan een net iets andere opzet, extra to-go, wandelroutes en livestreams. Je kunt de linkjes die in deze blog staan dan ook blijven gebruiken. Als er updates zijn verwerken we die in de tekst.

In deze blog staan ook veel inspiratie en tips voor thuis. En misschien wil je de ondernemer wel op een andere manier steunen. Denk dan bijvoorbeeld aan een rittenkaart of tegoedbon onder de kerstboom of een afhaalbox! 

We proberen er samen weer het beste van te maken!

We wensen jullie ondanks alles een hele fijne kerst met jullie gezin en heel veel geluk in 2022!

Heb je tips voor onze volgers? Deel ze dan via twente@go-kids.nl, dan voegen we ze toe.  

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke uitjes in Twente, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Kerstvakantie toppers!

Vier jij jouw kerstvakantie ook met Oyfo Techniekmuseum? Bij Oyfo bestel je nu leuke knutselpakketjes voor thuis! Zo kun je alsnog aan de slag met de maak-activiteiten. 

De waanzinnige speurtocht van De Beleverij. Weet je nog dat wij over de waanzinnige speurtocht schreven dit voorjaar? Dat die zo waanzinnig leuk was? Er is nu een wintereditie! Een tocht van 1,5 uur die je per gezin reserveert voor € 34,95. Via Go-Kids ontvang je € 2,50 korting! Check het agenda item voor meer informatie.

Toern & Smikkeln met een volkswagen bus of je eigen voertuig. Je rijdt een route door het mooie Twente en onderweg haal je heerlijke gerechten af. Je reserveert voor de kids een kindermenu!

In Nordhorn, net over de grens bij Denekamp, ligt een kindvriendelijke dierentuin. Deze dierentuin is heel geschikt voor gezinnen! Check wel even de maatregelen voordat je een bezoek plant aan Dierentuin in Nordhorn

Wandelen en speuren

Wat is er heerlijker dan erop uit te gaan in de Twentse natuur?! En gelukkig kan dat onlangs lockdown ook wel doorgaan en ontstaan er weer leuke to go's. Onderstaand hebben we een paar leuke kindvriendelijke activiteiten in de Twentse natuur voor je verzameld. 

En maak het extra leuk moet onze gratis Go-Kids natuurbingo!

Agenda

Onderstaand delen we diverse leuke activiteiten. Helaas kun je er niet meer op uit naar een speeltuin of restaurant. Maar ondernemers zijn druk bezig met het vormgeven van hun aangepaste programma. Er staan ook leuke tips voor thuis tussen. Klik op het item voor details, of surf direct naar onze totaal agenda voor een datum overzicht.

Online feestje: Foute Kersttruien Bingo

Blogs en inspiratie

Er staan weer hele leuke blogs live voor jullie. Over overnachten in Overijssel, lekkere hapjes voor het kerstdiner, een slimme digitale fotolijst, een thuis bingo feestje en meer! Momenteel zijn we bezig om nieuwe blogs te schrijven met inspiratie voor deze lockdown. Houd ons totaaloverzicht in de gaten!

Uit eten en eten afhalen

Helaas, helaas. Wederom moet ook de horeca hun deuren sluiten. Ik verwacht dat er de komende tijd weer leuke take away concepten ontstaan in Twente. Die delen we hieronder met jullie. Vergeet ook de leuke afhaalboxen niet. Zo kunnen we de horeca alsnog steunen in deze moeilijke tijden!

Cadeautips en kortingen

We hebben weer een aantal leuke deals voor jullie! 

Kerst is natuurlijk dé tijd voor een leuk cadeau onder de boom. Geef een beleving cadeau! Wil je opa en oma verrassen? Dan hebben we ook een aanbeveling voor een slimme digitale fotolijst!

►Het perfecte cadeau: de slimme digitale fotolijst

Bestel - exclusief via Go-Kids - dit superleuke Making memories pakket bij de Simonehoeve!
In het pakket zit:

►Heerlijk boek: Making memories van Kirsten Schilder en Jill Schirnhofer

►Lekker stukje kaas

►Pak cup cakes om samen cupcakes te bakken

►Rol Droste chocolade

Binnen spelen

Binnen spelen.....dat zullen we voorlopig toch echt thuis moeten doen. Voor deze ondernemers is het extra moeilijk een alternatief te organiseren. Hoe kunnen we ze dan toch een handje helpen? Misschien kun jullie je de komende weken al wel vast verdiepen in het kinderfeestje dat je dit jaar wilt vieren en inspiratie opdoen. Want daar zijn deze ondernemers ook expert in. 

Fijne Feestdagen!

Wij hopen dat jullie, ondanks dat het weer net iets anders is dan we voor ogen hadden, gezellige dagen hebben met je gezin en familie. We willen ook alle ondernemers in Twente ontzettend veel succes wensen en hopen dat 2022 een beter jaar wordt voor jullie.