De herfstvakantie is alweer voorbij en de herfst is ook wel echt begonnen. Ondertussen zijn vorige week de corona maatregelen aangescherpt waardoor er meer beperkingen zijn voor uitjes en feestjes. Gelukkig nog geen echte lock-down: je kunt gewoon nog de deur uit, al is het met mondkapje binnen, maximaal 30 personen in een ruimte en zonder versnaperingen vanwege de gesloten horeca.

Bij Go-Kids kijken we liever naar wat er wél kan dan naar wat er niet kan, dus voorzien we je graag weer van een aantal fijne tips voor je kids!

Start Cito-training in Laren

In november begint er een serie lessen bij Kids Academy in Laren, waarbij de kinderen kunnen trainen voor hun Cito-toetsen. Niet om hoger te scoren dan goed voor ze is, wel om hun werkelijke niveau te laten zien. Check onze blog over de Cito-training!

Aanmelden Cito-training

Cito training voor je kind

Halloween feest bij Spelekids in Loosdrecht

De indoor speelparadijzen zitten in een lastige situatie: de horeca moet dicht blijven en ze mogen maar 30 personen tegelijk in hun grote hallen toelaten. Toch zijn de meeste wel open, zoals bijvoorbeeld Spelekids in Loosdrecht. Sterker nog, die organiseren zoals gepland hun Halloween feest op 31 oktober - wel met aangepaste afspraken vanwege de corona maatregelen. Zoals overal is reserveren sowieso verplicht!

Reserveren

Halloween feest bij Spelekids in Loosdrecht

Agenda Go-Kids 't Gooi

Kinderverjaardag vieren, kan dat wel?

De corona maatregelen zijn vooral gericht op volwassenen. Kinderen tot 13 jaar worden er nauwelijks mee belast, alleen kun je thuis hun verjaardag niet uitgebreid vieren met vrienden en familie. Een kinderfeestje buiten de deur, dat kan prima. Of thuis met een beperkt aantal kinderen.

Ideetjes voor kinderfeestje thuis

Nodig je een paar kinderen thuis uit om de verjaardag van jouw zoon of dochter te vieren? Dan wil je er natuurlijk wel een écht feest van maken... Wat dacht je van:

Feestpakketten en helium ballonnen

Lekker buiten in beweging tijdens het partijtje

Zijn jouw jarige en de uit te nodigen vriendjes en vriendinnetjes niet bang voor een spatje regen en wat wind? Dan kun je ook nu - of juist nu - een buitenfeestje plannen. Bijvoorbeeld:

Bootcamp kinderfeestje Bootcamp4kids

Indoor feestjes met toffe activiteiten

Liever binnen en niet bij jou thuis? Dan zijn er ook nog steeds genoeg mogelijkheden, zoals:

  • een feestje bij Spelekids in Loosdrecht - qua lekker eten en drinken werken ze met afhaalmenu's die je buiten afhaalt en mee naar binnen neemt. Je kunt er ook een toffe activiteit bij de Avontuurfabriek bij boeken.
  • of in hetzelfde pand, een feestje bij de Avontuurfabriek - met bijvoorbeeld fluor golf, led bowlen, de Escape box, biljart voetbal, bubbel voetbal, elastiek voetbal, een bioscoop feestje... keuze genoeg!

Spelekids indoor speelparadijs in Loosdrecht

Alle kinderfeestjes