Het is bijna Herfstvakantie! Wij hebben leuke uit-tips voor jou en je kinderen om er een éxtra leuke week van te maken. In de Go-Kids agenda en op de rest van onze website vind je natuurlijk nog meer inspiratie!

Heel veel plezier in de vakantie!
groetjes, Nadine & Anneke

Alle agendatips! ►
Geniet in Naarden of Huizen met je gezin van de fijne PorterHouse restaurants: kidsmenu met bordspel, kidsrooms, en andere leuke extra's!
Lekker zwemmen met de kinderen? Ga naar Optisport zwembad De Lieberg in Hilversum of De Meent in Huizen - altijd lekker spetteren!
Op zondag 27 oktober kunnen kinderen bij de Haven van Huizen deelnemen aan de workshop Pompoen uithollen én snijden!
De Buurtsportcoaches van Sportief Huizen hebben een programma voor de herfstvakantie boordevol sportieve activiteiten in De Meent.
Wat dacht je van een dagje Hoorn in de herfstvakantie? Bij het Museum van de 20e eeuw daar hebben ze een toffe Telekids-expositie...
Breng deze vakantie een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam, volg de rondleiding hoogtepunten en word voor slechts € 5 al expert! 
In het Huizer Museum kunnen de kids weer meedoen aan de leuke activiteit waarbij ze hun eigen bord gaan beschilderen.
Geen lekker weer in de vakantie? Binnen is genoeg te doen bij De Avontuurfabriek en Spelekids in Loosdrecht!
In de Almeerderhout in Almere kun je zaterdag met je kids genieten van de Kabouterdag van Staatsbosbeheer - zo leuk, al die kaboutertjes....
Het Kleine Theater komt aan het eind van de vakantie naar Singer Laren met De Sprookjesrevue - heerlijk als afsluiting toch?
Bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's Graveland is van alles te beleven deze herfstvakantie: check de agenda!
Op het Muiderslot hebben ze van alles te doen in de herfstvakantie, met komend weekend de Ridders van de IJssel op bezoek.
Het Nederlands Vestingmuseum heeft een extra feestelijke Schuttersdag: Napoleon komt naar Naarden!
Check ook de agenda's van:
 
 
Alvast voor Halloween
Direct na de herfstvakantie is de week waarin Halloween valt. Daarvoor gebeurt al het nodige ín de vakantie, maar ook daarna:
Spelekids in Loosdrecht heeft op de échte Halloween avond een griezelig leuk Halloween feest voor de kinderen - kom verkleed!
Op vrijdag 1 november is het Halloween bij Zwembad De Zandzee in Bussum - de maandelijkse Aquadisco is in Halloween-thema.
Alle agendatips! ►

Fabulous mama: voor jou!

Volg fabulous mama op instagram (@fabmamanl) en Facebook voor jouw dagelijkse dosis inspiratie & carrière, lifestyle & kids, beauty & fashion, reizen & culi en natuurlijk GLAMOUR!

Of check fabmama.nl voor de nieuwste artikelen en laatste nieuwtjes.

 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Als je buiten de regio op vakantie gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!