Wil je eropuit met de kinderen in de provincie Utrecht? Er is meer dan genoeg te doen in deze veelzijdige provincie. Sommige uitjes kosten je als gezien meteen een smak geld en dat kan helaas niet iedereen zich veroorloven. Daarom hebben wij in deze blog veel leuke gratis en voordelige uitjes op een rijtje gezet. Zo kan iedereen eropuit deze zomer!

Kortingenboekje GRATIS download!

Gratis uitjes in de provincie Utrecht

Gratis uitjes, daar houdt iedereen van, toch? In de provincie is veel te doen waar je gratis terecht kunt. Leuke parken, kinderboerderijen, speeltuinen en natuurwaters bijvoorbeeld. Wat we nog wel even willen meegeven is dat het niet op alle gratis plekken ook toegestaan is om eigen consumpties mee te nemen. 

Gratis uitjes

De-Boswerf

Uitstapjes met korting in de provincie Utrecht

Korting, ook daar zijn we gek op! Sommige uitjes kijk je lang naar uit, maar omdat de entreeprijs wat hoger is, is een mooie korting toch wel echt heel fijn!
Daarom zijn wij gek op spaaracties, stikkers plakken en korting pakken!

Natuurlijk is er veel voordeel te behalen met de museumkaart, de VIP pas en spaaracties van Jumbo, Optimel etc. Maar als je daar nu allemaal geen gebruik van kan maken: waar haal je dan je korting? Wij zetten wat goede tips op een rijtje. 

Uitstapjes met korting

Voordelige uitjes met het gezin in de provincie Utrecht

Wij hebben met de regio besloten dat we bij voordelige uitjes kiezen voor uitjes waarbij de entreeprijs onder de € 7,50 per persoon ligt. Maar we realiseren ons ook dat wat voor de een voordelig is, dat voor de ander misschien nog niet zo is. De uitjes in deze rubriek zijn in ieder geval voordeliger dan een hoop grote attracties en parken. Helaas kunnen we niet in ieders portemonnee kijken en weten wij niet of alle hieronder genoemde uitjes ook voor iedereen haalbaar/betaalbaar zijn. Voordeel bij sommige uitjes met een entreeprijs is wel weer dat je dan je eigen consumpties voor de lunch mee kan nemen. 

Voordelige uitjes

Midgetgolf

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Wil je al onze leuke uitjestips bekijken?

Kijk dan op de pagina's van de regio's die in de provincie Utrecht vertegenwoordigd zijn.

Go-Kids Utrecht & Amersfoort

Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei

Go-Kids Gooi-Vechtstreek

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je altijd op de hoogte zijn en blijven van de leukste uitjes, kinderfeeestjes, activiteiten en opvoedtips. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Go-Kids!
We beloven dat we je niet zullen spammen en uitschrijven kan altijd. 

Inschrijven nieuwsbrief