Play-in
Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht

Heb jij Play-in Utrecht al ontdekt? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd! Play-in is een feestje voor iedereen, zowel kinderen als tieners, jongvolwassenen en volwassenen kunnen zich hier goed vermaken.

Met verschillende activiteiten in één pand, is er voor iedereen iets leuks te beleven. Het zijn losse onderdelen, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door de ligging aan de A2 is de Play-in ook nog eens goed bereikbaar. En dat is erg fijn wanneer je met een auto vol kinderen onderweg bent.

Wij hebben onderdelen uitgeprobeerd, wil je weten hoe we het vonden? Lees dan nu de blog!
Compleet dagje uit!

1. Kids Paradise 

Play-in beschikt over een grote indoorspeeltuin waar kinderen de onderwaterwereld kunnen ontdekken: glijden door de haaienbek, klauteren door de netten, rijden in de elektrische mini-autootjes, jumpen op de minitrampolines, spelen met grote blokken of een onderwatervulkaan beklimmen, het kan allemaal! 

Er is een speciale peuterzone ingericht voor de allerkleinsten, waar ze zich goed kunnen vermaken, zo kun je met kinderen tot 12 jaar een leuke dag beleven! 

Als de kinderen zich uitleven, kunnen de ouders/begeleiders genieten van een heerlijke kop kwaliteitskoffie en lekkers van de kaart in de comfortabele beachbar. 
Kids Paradise

2. Trampoline Park

Jumpen in een van de grootste trampolineparken van Europa? Show je kunsten op de high performance trampolines en tumblinglane, spring van trampoline naar trampoline, loop tegen muren op met toffe walltrampolines,  speel een potje dodgeball en balanceer op slacklines en evenwichtsbalken. Laat je van de High Jumptower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuimblokken.

Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Jumpen is bijna elk uur vanaf 6 jaar. Voor kinderen tot en met 6 jaar zijn speciale Mini-Jump uurtjes, waarbij het verplicht is dat er een begeleider mee springt. Je kan kiezen voor 30 minuten of 60 minuten jumpen. 
Jumpsokken zijn verplicht en kunnen aangeschaft worden op locatie of bij online reserveren. 
Ouders begeleiders kunnen vanaf de Skybar genieten van een heerlijk drankje terwijl er prachtig uitzicht is over het gehele Jumping Park.
Trampoline Park

3. Climb Walls

Kinderen vanaf 4 jaar en ouder mogen de uitdaging aangaan in op de Climb Walls. Beklim de Stairway to Heaven, win van je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt.

Het is ontzettend tof om te doen, en het is bovenal veilig door het automatische BelayMate zekeringssysteem van TruBlu. Voordat je naar boven gaat clip je jezelf vast. Het zekeringssysteem is geschikt voor alle leeftijden. En elke obstakel kan worden aangepast aan het niveau van het kind en of de volwassenen. Fun for all dus!

Vanaf de Skybar kunnen ouders/begeleiders toezicht houden op de Climb Walls en zelf even ontspannen. 
Climb walls

4. Arcadehal

Herbeleef de tijden van een jaren 80 Arcadehal in een nieuw jasje bij Play-in! Er is vanalees te doen in deze Arcadehal! Van buttonbashers,  muziekspellen, retro arcadespellen en de nieuwste Stern Pinball machines, tot pooltafels, dansspellen en airhockeytafels. Waan je in een game walhalla van retro en moderne games met een all-in concept. Dus onbeperkt gamen voor 1 vaste prijs! De adviesleeftijd voor de Arcadehal is vanaf 8 jaar. 

Arcadehal

5. Virtual Reality (VR)

De Virtual Reality Experiences bij Play-in brengen het geamen naar een Next level! Je ervaart levensecht hoe het is om deel uit te maken van een Virtual Reality videogame. Je vrij bewegen in het spel en kunt 360 graden om je heen kijken. Het is geschikt vanaf 8 jaar en te spelen met familie en vrienden. Er zijn verschillende mogelijkheden die je apart of gecombineerd kunt reserveren. De tijd van een sessie is 30 minuten en dan speel je 2 games. 
VR Play-in

VR Free roam zone

Hier kun je vrij rondlopen in een spel. Als team werk je goed samen en communiceer je goed om het zo lang mogelijk te kunnen overleven. Je ziet en hoort elkaar en strijd samen tegen robots, zombies, draken of ruimtewezens. 

VR Combo zone

Je speelt verschillende soorten VR games in de VR combo zone. Individueel of in teams kun je tegen elkaar avontuur, muziekcames, actie of arcadegames spelen. 
Virtual Reality

6. X-Cube EscapeRoom Kids

De X-Cube ieen kubus van 16m2 met een groot touchscreen met haarscherp beeld en vol geluid. Het lijkt alsof je in een levensechte film zit! In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen op je te wachten. Zie de X-Cube als een kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Het wordt de “Next generation Escape Experience” genoemd.
X-Cube EscapeRoom Kids

De X-Cube EscapeRoom Kids duurt 30 minuten, is geschikt vanaf 8 jaar en kan gespeeld worden met maximaal 8 personen. De begeleiding van minimaal 1 volwassene is vereist.  
De deur is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt en is rolstoelvriendelijk. 
X-Cube EscapeRoom

7. Urban Crazy Mini Golf

In 2023 is de allernieuwste attractie van Play-in geopend: Urban Crazy Mini Golf. Deze gave indoor minigolf is omringd door coole urban vibes en neonlichten. De 12 holes die je nog nooit ergens anders hebt gezien. Ga jij met je vrienden of met je familie de baan op? Urban Crazy Minigolf is toegankelijk vanaf 7 jaar (begeleiding is verplicht tot 12 jaar).


Urban Crazy Mini Golf

Beachbar en Skybar

Voel je thuis in de Beachtbar en Skybar waar o.a. heerlijke kwaliteitskoffie, tosti's, drankjes, bittergarnituur en snacks worden geserveerd. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van WiFi, zodat je lekker kunt werken of ontspannen terwijl de kids zich vermaken bij een van de activiteiten. 
Ongeacht het weer is het prettig vertoeven in Play-in, omdat er naast uiteraard verwarming ook airconditioning aanwezig is. 

Kortom: Play-in is een geweldige locatie met veel verschillende mogelijkheden voor een gegarandeerde gave dag uit!

Reserveren

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor