6 fijne activiteiten met kinderen in 't Gooi

Wil je leuke dingen doen met je kinderen in 't Gooi? Wij hebben onze top 5 van activiteiten in het Noord-Hollandse deel van 't Gooi voor je op een rij gezet.

't Gooi in Noord-Holland

Het Noord-Hollandse deel van 't Gooi, daar vind je plaatsen als Muiden, Weesp, Huizen, Hilversum, Naarden, Loosdrecht, Bussum, Laren en Blaricum. Alhoewel Baarn ook onderdeel is van 't Gooi valt die gemeente in de provincie Utrecht, de uitjes vind je dan ook bij Go-Kids Utrecht & Amersfoort.

Van alles te beleven voor gezinnen met kinderen

't Gooi is bij Go-Kids dus niet zo'n groot gebied, maar er is van alles te beleven voor gezinnen met kinderen. We zetten met heel veel plezier onze top 5 van activiteiten in 't Gooi voor je op een rij.

1. Zwemmen met je kids

Bijna alle kinderen, van baby tot tiener, vinden zwemmen heerlijk. Een uitje waarbij ze kunnen zwemmen is dan ook eigenlijk altijd een succes. Daarbij kun je kiezen voor een echt zwembad - overdekt of openlucht, maar natuurlijk ook voor de fijne stranden en recreatiegebieden in 't Gooi.

Waar zwemmen?

2. Spelen natuurlijk!

Nog zoiets waar alle kids van genieten: spelen! Dat kan indoor spelen zijn in één van de fijne indoor speelparadijzen (Spelekids in Loosdrecht), jumpen in een trampolinehal (Flight Deck 53 in Hilversum) of buiten spelen in een lekkere speeltuin. Een combi vindt je bij Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. En vergeet vooral niet het superleuke Speelbos 't Laer!

Waar spelen?

3. Naar een kindvriendelijk museum

Heerlijk voor het hele gezin: een bezoek aan een kindvriendelijk museum. Er is er ongetwijfeld één in 't Gooi die aansluit bij de interesses van jouw kinderen. Wordt het bijvoorbeeld Beeld & Geluid in Hilversum, het Vestingmuseum in Naarden of het Muiderslot in Muiden?

Welk museum?

4. Dieren kijken en knuffelen

Welk kind houdt er nou niet van dieren? We hebben in 't Gooi een aantal superleuk (gratis!) kinderboerderijen waar de kids heerlijk kunnen knuffelen met de dieren. En in het Goois Natuurreservaat heb je de Schaapskooi Blaricum - als je op het juiste moment komt ontmoet je daar de kudde bij de kooi. 

Waar dieren kijken?

5. Lekker de natuur in

Altijd fijn: lekker naar buiten met de kinderen, de natuur in. Het Goois Natuurreservaat biedt alle ruimte voor een heerlijk gezinsuitje - ga ook zeker langs bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Gooi- en Vechtstreek - met ook de Speelnatuur van OERRR. Landgoed Zonnestraal in Hilversum heeft een leuke speurtocht voor de kids., Pinetum Blijdenstein trouwens ook.

Waar de natuur in?

6. Fijn uit eten met de kinderen

Van al die uitstapjes krijg je natuurlijk enorme honger. Hoe fijn om dan ook ergens lekker te gaan eten met je kinderen? Bijvoorbeeld in Huizen bij familierestaurant De Haven van Huizen. Andere toppers zijn Bruis in Blaricum en LEUK in Bussum, maar er zijn er nog véél meer. Check ons overzicht van Eten & Drinken met kids in 't Gooi maar eens!

Waar samen eten?

Nog veel meer uitjes in Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland hebben we nog 6 andere Go-Kids regio's. Check vooral ook de leuke uitjes in de rest van de provincie!

Tofste uitjes in Noord-Holland

Log In