Restaurant LEUK Bussum

Kapelstraat 32-34, 1404 HZ Bussum

Restaurant LEUK in Bussum is een zeer kindvriendelijk restaurant, waar kids naast heerlijk eten ook heerlijk kunnen spelen.

Grote speelkelder voor de kinderen

Zo is er een speelkelder van wel 100 vierkante meter. Ouders kunnen rustig eten en de kids kunnen lekker spelen, het hoofdgerecht voor de kinderen zal tijdens het voorgerecht van de ouders worden opgediend (niet verplicht natuurlijk). 

In de speelkelder kunnen de kids spelen met een Nintendo Wii, een Xbox of Playstation 3, of zelfs in een coole auto in één van de twee racestoeltjes om in te racen. Voor de kleinere kinderen is er uiteraard ook vertier, zoals een duplo speeltafel met ruim voldoende duplo, een speelkeukentje, krijtmuren, een winkeltje tot aan een grote teken/knutseltafel. Als kers op de taart is er een grote airhockey tafel en een super coole mini bioscoop.

In de speelkelder is altijd een medewerker aanwezig om toezicht te houden!

Om een ijsje uit de grote ijs vitrine te kopen, hebben de kinderen een ijsmuntje nodig. Deze muntjes kunnen aan tafel worden besteld bij de bediening. In de speelruimte is ook gelegenheid om luiers te verschonen.

Super kindvriendelijk restaurant in Bussum

We kunnen dus gerust stellen dat LEUK Bussum een super kindvriendelijk restaurant in 't Gooi is met zoveel speelgelegenheid. Dat maakt dat je als ouders veel rustiger uit eten gaat - de kinderen vermaken zich prima als ze klaar zijn met hun eten.

Kinderfeestje bij LEUK Bussum

LEUK is de ideale plek om een kinderfeestje te vieren! Het restaurant heeft de ruimte en de mogelijkheden om er een super verjaardagsfeest van te maken. Wat het ook is, het is altijd LEUK!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!