Decorama Glas & Graveeratelier

De Hoge Brug 24 A, 6581 AB Malden

Decorama Glas & Graveeratelier is specialist in het maken en bewerken van producten van met name glas en spiegel, maar ook steen, hout, metaal, leer en kunststoffen worden regelmatig gebruikt. 

Verschillende technieken

Het bedrijf in Malden - voorheen gevestigd in Molenhoek - gebruikt voor het bewerken van al die materialen verschillende technieken, zoals zandstralen, lasergraveren, (laser)snijden, fusen, slijpen, boren en zagen. Ook beheersen de specialisten van Decorama de glas-in-lood-techniek. 

Eigen ontwerp of ontwerp laten maken?

In het atelier en de bijbehorende showroom/winkel van Decorama vind je verschillende voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. De specialisten van Decorama kunnen speciaal voor jou een ontwerp maken, maar je kunt ook je eigen idee of ontwerp door Decorama laten vervaardigen. 

Wil je zien hoe het zandstralen van een tekst/afbeelding op glaswerk gaat? Bekijk dan onderstaand filmpje: 

Voor een uniek cadeau

De unieke producten van Decorama zijn zeer geschikt als decoratie in je huis, maar ook ideaal om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk, geboorte, verjaardag of jubileum. 

Creatieve kinderworkshops

Twee keer per maand kun je bij Decorama Glas & Graveeratelier in Malden meedoen met creatieve kinderworkshops. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met verschillende materialen. Klik hier voor meer informatie.