Kinderfeestje bij Decorama Glas & Graveeratelier

De Hoge Brug 24 A, 6581 AB Malden

Lijkt het je leuk om een spiegel, naambord of glas te graveren? Dan kan als je je kinderfeestje viert bij Decorama Glas & Graveeratelier in Malden! Kinderen kunnen tijdens deze workshop aan de slag met de ambachtelijke zandstraaltechniek, het specialisme van Decorama. Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook voor jongere kinderen heeft Decorama een leuk creatief aanbod. 

Diverse creatieve mogelijkheden

Naast de zandstraaltechniek kun je bij Decorama ook kiezen uit andere creatieve mogelijkheden, zoals mozaïeken, schilderen met acryl- of glasverf, decoreren met 3D-verf, kleien, knippen en plakken waarbij je kunt kiezen uit diverse ondergronden. Je kunt ook een mooie raamhanger maken, bijvoorbeeld voor op je kamer. 

Op maat samengesteld kinderfeestje

De kinderfeestjes bij Decorama worden op maat voor je samengesteld en zijn afhankelijk van je eigen wensen en ideeën. De duur van een kinderfeestje varieert tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de leeftijd van het kind en het gekozen thema. De kinderfeestjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. 

Creatief kinderfeestje thuis of op locatie?

Wil je een creatief kinderfeestje van Decorama thuis of op een andere locatie vieren? Ook dat is mogelijk! Het team van Decorama komt graag naar je toe. Daarnaast is het mogelijk om in de showroom van Decorama in Malden een leuk pakket samen te stellen waarmee je zelf thuis het kinderfeest viert.