Overnachten bij Moeke Mooren Appeltern

Blauwe Sluis 1b, 6629 KK Appeltern

Beleef de ultieme ervaring in het Land van Maas en Waal met een overnachting. Moeke Mooren is centraal gelegen in het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham, op de grens van Gelderland en Brabant. De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden voor activiteiten zowel binnen als buiten het hotel.

Overnachten bij Moeke Mooren 

Moeke Mooren heeft verschillende accommodaties. Zo kun je blijven slapen in het luxe 4-sterrenhotel, in de bed & breakfast kamers van De Stoep of in het luxueuze vakantiehuis van Logement De Stoep.

Vakantiehuis de Stoep 

Het vakantiehuis de Stoep bevindt zich in een voormalig stoomgemaal, dat dankzij een grondige verbouwing van alle gemakken is voorzien. Wat is gebleven zijn authentieke details en een prachtig uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap. Vanuit de gezellige zithoek in de vakantiewoning kijk je zo het water over, bij mooi weer doe je dat vanaf een van de terrassen. 

De woning is voorzien van een luxe keuken. Wie een keer geen zin heeft om te koken kan terecht bij Hotel Moeke Mooren, dat op nog geen 100 meter afstand ligt. Ook catering vanuit het hotel is mogelijk, bijvoorbeeld voor een lekkere BBQ. Of geniet van een heerlijk diner in het restaurant van Moeke Mooren.

Voor de kids staat er een klimtoestel in de tuin en kunnen zij bij Moeke Mooren gebruik maken van de bowlingbanen en indoor midgetgolf. Bij de Gouden ham wat grenst aan Moeke Mooren kan er in de zomer gezwommen worden!