Moeke Mooren Appeltern
Blauwe Sluis 1b, 6629 KK Appeltern

Dit gezellige familiebedrijf in Appeltern bestaat uit een hotel, restaurant, bowling, escape room, rondvaarten en andere leuke activiteiten! Moeke Mooren ligt direct aan de Maas, in het recreatiegebied De Gouden Ham.

Activiteiten indoor en outdoor bij Moeke Mooren

Voor een middagje discobowlen in retrostijl, indoor midgetgolfen of oud-Hollandse spelletjes spelen hoef je nergens naartoe. Hotel Moeke Mooren heeft dit allemaal in huis! Ook beschikt deze gave familielocatie over een heuse escape room! 

Escaperoom 

In het land van Maas en Waal is het element water zeer nadrukkelijk aanwezig. Misschien iets te nadrukkelijk? Het water staat zo hoog dat het een gevaar voor mens en dier oplevert. Dat betekent dat jullie moeten pompen of verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken?

Bowlen

Moeke Mooren beschikt over maar liefst 4 bowlingbanen! Ze zijn allemaal in retro stijl en beschikken over disco verlichting en vrolijke muziek.

Indoor midgetgolfen

Slecht weer buiten en je wilt toch met de hele familie op pad? Ga dan indoor midgetgolfen. Wie kan het beste golfen?

Buiten activiteiten

Heb je binnen alle indoor activiteiten gehad? Stap dan naar buiten en ontdek nog veel meer leuke activiteiten voor het hele gezin! Moeke Mooren is een ideaal startpunt voor verkenningstochtjes door de natuur. Ontdek het Gelderse Rivierenland met zijn rivieren, dijken, boerenweggetjes en verstilde dorpjes. In de omgeving is veel ruimte voor fietsen, wandelen, rondvaarten en andere spannende activiteiten en samengestelde arrangementen.

Honger gekregen? 

Ook heeft Moeke Mooren een gezellig restaurant waar je zowel met kleine als grote groepen terecht kan voor een heerlijk ontbijt/lunch/diner. Natuurlijk kun je ook van een drankje genieten op het Panoramaterras met een prachtig uitzicht op water- en natuurgebied De Gouden Ham. Klik hier voor meer informatie over het restaurant van Moeke Mooren.

Overnachten 

Zijn jullie nog op zoek naar een locatie waar je met het hele gezin of zelfs de hele familie terecht kunt? Klik dan hier voor meer informatie over het hotel van Moeke Mooren.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor