Jij & je baby  

Mergen 22, 5451 TB Mill

  Mariska van Duijnhoven-Keizers van Jij & je baby is een ervaren kraamverzorgster en gespecialiseerd in babymassage. Ze leert aan prille ouders hoe zij de massagetechnieken zelf kunnen toepassen op hun eigen baby. 

  Ook geeft Mariska de cursus 'Plezier met je baby', workshops voor zwangeren en kunnen kersverse ouders middels telefonische consulten bij haar terecht als ze tijdens of na de kraamtijd vragen hebben over (de omgang met) hun baby. 

  Babymassage

  Als prille ouders is het echt even wennen in de eerste drukke weken na de bevalling. In die vaak hectische periode is het ontzettend waardevol om op een ontspannen manier momenten te creëren samen met je baby. Dat kan door middel van babymassage. 

  Tijdens de cursus babymassage leer je: 

  • hoe massage een ontspannende werking heeft op jou en je baby
  • spanningen bij je baby weg te masseren
  • om mee te gaan in het tempo van je baby, die in het nu leeft
  • jezelf en je baby meer te gaan begrijpen en het vertrouwen te vergroten

  Babymassage wordt door Jij & je baby als groepscursus aangeboden, maar kan ook als individuele cursus worden afgenomen.

  Plezier met je baby

  Na de cursus babymassage kun je ook de vervolgcursus Plezier met je baby volgen. Dit kan als je baby 14 - 16 weken oud is. Deze cursus vergroot het ruimtelijk inzicht van je baby en leert op een leuke manier de handjes, voetjes en het lichaam te ontdekken. 

  De naam van de cursus zegt het al; het moet vooral leuk zijn! Daarom wordt er tijdens de cursus Plezier met je baby veel gezongen en gespeeld met je baby. 

  Deze cursus wordt ook wel baby-yoga genoemd, al is dergelijke yoga bij baby's niet te vergelijken met yoga voor volwassenen. 

  Workshop voor zwangeren

  Als ervaren kraamverzorgster kan Mariska je alles vertellen over de kraamtijd. Echter, tijdens de workshop voor zwangeren leer je veel meer dan dat. Na het volgen van deze workshop weet je ook:  

  • wat belangrijk is in de aanraking en benadering van je baby na de geboorte
  • hoe je het tempo van je baby kunt volgen
  • welke massagetechnieken al vanaf de geboorte fijn zijn voor je baby

  De workshop is een leuke, interactieve avond samen met andere zwangeren, waarbij je ook al jouw vragen kunt stellen ter voorbereiding op de kraamtijd. 

  Telefonisch consult

  Je bent net ouders geworden en dan is de hulp van de kraamverzorgster heel erg fijn. De tijd dat de kraamverzorgster bij jullie blijft, is echter beperkt. En waar en bij wie kun je terecht als de kraamverzorgster weg is? Juist, bij Mariska van Jij & je baby! 

  Als ervaren kraamverzorgster denkt Mariska met je mee. Ze geeft advies, maar biedt ook een luisterend oor. Tijdens een telefonisch consult kun je voor breed uiteenlopende thema's bij haar terecht. 


  Adres

  • Adres: Mergen 22
  • Stad:  Mill
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  5451 TB