Mariska van Duijnhoven-Keizers van Jij & je baby is een ervaren kraamverzorgster en staat graag klaar voor jou en je baby.

Babymassage

Als prille ouders is het echt even wennen in de eerste drukke weken na de bevalling. In die vaak hectische periode is het ontzettend waardevol om op een ontspannen manier momenten te creëren samen met je baby. Dat kan door middel van babymassage. Tijdens de cursus babymassage leer je: 

  • hoe massage een ontspannende werking heeft op jou en je baby
  • spanningen bij je baby weg te masseren
  • om mee te gaan in het tempo van je baby, die in het nu leeft
  • jezelf en je baby meer te gaan begrijpen en het vertrouwen te vergroten

Babymassage wordt door Jij & je baby als groepscursus aangeboden, maar kan ook als individuele cursus worden afgenomen.

Plezier met je baby

Na de cursus babymassage kun je ook de vervolgcursus Plezier met je baby volgen. Dit kan als je baby 14 - 16 weken oud is. Deze cursus vergroot het ruimtelijk inzicht van je baby en leert op een leuke manier de handjes, voetjes en het lichaam te ontdekken. 

De naam van de cursus zegt het al; het moet vooral leuk zijn! Daarom wordt er tijdens de cursus Plezier met je baby veel gezongen en gespeeld met je baby. Deze cursus wordt ook wel baby-yoga genoemd.

Workshop voor zwangeren

Als ervaren kraamverzorgster kan Mariska je alles vertellen over de kraamtijd, maar tijdens de workshop leer je veel meer. Na het volgen van deze workshop weet je ook:  

  • wat belangrijk is in de aanraking en benadering van je baby na de geboorte
  • hoe je het tempo van je baby kunt volgen
  • welke massagetechnieken al vanaf de geboorte fijn zijn voor je baby

De workshop is een leuke, interactieve avond samen met andere zwangeren, waarbij je ook al jouw vragen kunt stellen ter voorbereiding op de kraamtijd. 

Telefonisch consult

Je bent net ouders geworden en dan is de hulp van de kraamverzorgster heel erg fijn. De tijd dat de kraamverzorgster bij jullie blijft, is echter beperkt. En waar en bij wie kun je terecht als de kraamverzorgster weg is? Juist, bij Mariska van Jij & je baby! 

Als ervaren kraamverzorgster denkt Mariska met je mee. Ze geeft advies, maar biedt ook een luisterend oor. Tijdens een telefonisch consult kun je voor breed uiteenlopende thema's bij haar terecht. 

Ga naar website