Sportief kinderfeestje Monkey Moves Nijmegen

Diverse locaties, regio Nijmegen

Wil jouw zoon of dochter een sportief kinderfeestje? Dan is Monkey Moves Nijmegen een aanrader! Ze regelen een gymzaal bij je in de buurt waar jouw kind samen met alle vriendjes en vriendinnetje één of meerdere sport- en spelactiviteiten kan doen. De feestjes zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en worden gegeven aan minimaal 8 en maximaal 18 kinderen.

Verschillende sporten

Bij Monkey Moves kun je kiezen uit veel verschillende sportactiviteiten: voetbal, hockey, judo, apenspel (tikspel), atletiek, handbal, rugby, tennis, free running, klimmen & klauteren, basketbal, volleybal, turnen, maar ook een te gek sportief Super Mario Kart feestje! Je hoeft niet per se één sport te kiezen, het kan ook een combinatie van meerdere activiteiten zijn.

Kinderfeestdiploma

Samen met de feestdocent van Monkey Moves wordt het een geweldige verjaardagsactiviteit met leuke muziek, uiteraard veel sportiviteit en voor ieder kind een Monkey Moves kinderfeestdiploma. Als ouder regel je zelf de drankjes en eventueel een snackje voor de kids, de rest regelt Monkey Moves!

Vraag een feestje aan!

Interesse? Ga naar de website van Monkey Moves of vraag direct een sportief kinderfeestje aan!