Monkey Moves biedt leuke sportlessen voor kinderen vanaf 18 maanden. In Nijmegen heb je keuze uit dreumesgym (1,5 - 3 jaar), peutergym (3-4 jaar), kleutergym (4-6 jaar) en multisportlessen voor basisschoolkinderen (6-9 jaar). 

De lessen van Monkey Moves zijn ontwikkeld door bewegingswetenschappers, docenten, psychologen en ouders en daardoor goed afgestemd op de wensen en behoeften van kinderen van die specifieke leeftijdcategorie.

Gratis proefles bij Monkey Moves

Monkey Moves heeft als doel om kinderen fit en zelfredzaam te maken en ze een positief zelfbeeld te geven. Tijdens de multisportlessen komen niet alleen bewegingsvaardigheden aan bod, maar ook sociale- en cognitieve vaardigheden. Wil je kennismaken met Monkey Moves Nijmegen, schrijf je kind dan in voor een gratis proefles. Dit doe je via de website van Monkey Moves.

Spaar jungle poster voor kinderen

Voor heel veel ouders en kinderen is de Gratis Proefles het startpunt van een hele mooie junglereis van een paar jaar! Op deze reis leren jij en jouw apekop allerlei apeleuke vaardigheden. Zowel bewegingsvaardigheden als sociale- en cognitieve vaardigheden. Deze verzamelen jullie op jullie eigen spaar jungle poster die de hele reis mee gaat.

Locaties in Nijmegen en omgeving

In Nijmegen en omgeving worden de sportlessen op 3 verschillende locaties gegeven:

Nijmegen – Dominicanenstraat

  • Waar: Dominicanenstraat 53, Nijmegen
  • Wat: Dreumesgym, Peutergym, Kleutergym, Multisportlessen voor basisschoolkinderen
  • Wanneer: check dagen en tijden hier!

Nijmegen Lent – Sportzaal de Spil

  • Waar: Laauwikstraat 5, Lent
  • Wat: Dreumesgym, Peutergym, Kleutergym, Multisportlessen voor basisschoolkinderen 
  • Wanneer: check dagen en tijden hier!

Nijmegen - Marie Curiestraat