Hieperdepiep hoera! Voor een kind is een verjaardag de leukste dag van het jaar. Blije kinderen, lekker snoepen, cadeautjes en natuurlijk een geweldig kinderfeestje. Moeke Mooren heeft de leukste kinderfeestjes en ze maken van ieder kinderfeest een groot feest.

De kinderen hebben veel plezier en aan het einde wordt alles voor je opgeruimd! Moeke Mooren biedt verschillende mogelijkheden voor leuke kinderfeestjes. Zo is er voor ieder kind wat wils en wordt het gegarandeerd een groot succes!

Onvergetelijk verjaardagsfeestje

Kies uit disco bowlen met muziek, indoor midgetgolfen of een spannende escape room. Kom gezellig 1 uur bowlen, indoor midgetgolfen met discoverlichting of probeer te ontsnappen uit een van de spannende escape rooms.

Kinderfeestje Bowlen of Midgetgolf

Een actief kinderfeestje met retro bowlen of indoor disco midgetgolf. Kom tijdens het kinderfeestje 1 uur bowlen met discoverlichting en muziek of ga de 18-holes indoor disco midgetgolf baan af met zo min mogelijk slagen.

Kinderfeestje Escape Room 

Een spannend kinderfeestje met puzzels en raadsels. De speciale escape room voor kinderen bezorgt ze een onvergetelijke ervaring. Het doel is om binnen een uur te ontsnappen. De kinderen gaan op zoek naar aanwijzingen en lossen puzzels en raadsels op. Adviesleeftijd: vanaf 10 jaar.