Kinderfeestje vieren met boerenactiviteiten? Of misschien wel een slaapfeestje inclusief overnachting op de boerderij? Het kan bij De Tienmorgen in Beers (bij Cuijk)! 

Kinderfeestje op de boerderij 

Tijdens een boerenkinderfeestje bij De Tienmorgen worden de kinderen ontvangen met een glaasje ranja en een plakje cake. Dit is ook het moment waarop de cadeautjes kunnen worden uitgepakt. 

Boerenactiviteiten

Daarna is het tijd voor boerenactiviteiten! Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: boerengolf, koemelken, rondje met de platte kar, ponyrijden, tractorrrijden of andere activiteiten zoals een speurtocht, broodjes of marshmallows bakken. 

Welke activiteiten daadwerkelijk op het programma staan, wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van o.a. de leeftijd van de kinderen, de grootte van de groep en de weersomstandigheden. Bij slecht weer is het mogelijk om binnen activiteiten te doen, zoals spelletjes of knutselen. 

Spelen en dieren knuffelen

In het programma is altijd voldoende tijd om te spelen in de speeltuin of met de dieren op de (kinder)boerderij. Ook zijn er dieren op De Tienmorgen die het leuk vinden om met de kinderen te knuffelen, zoals poezen, konijnen en misschien ook wel geitjes of lammetjes. De middag wordt afgesloten met frietjes en een snack. 

Slaapfeestje op de boerderij

Wil je een slaapfeestje? Dan kun je een deel van de groepsaccommodatie afhuren voor de avond, nacht en ochtend. Jullie slapen dan op de matrassenzolder. 

Voor het slaapfeestje kun je in overleg met De Tienmorgen een programma samenstellen, afhankelijk van je eigen wensen, leeftijd van de kinderen, groepsgrootte en weersverwachting.