Boerenterras De Tienmorgen  

Broekkant 11, 5437 ND Beers

  Even pauze tijdens jullie wandeling of fietstocht door het Land van Cuijk? Maak een tussenstop bij het boerenterras van De Tienmorgen in Beers! Bij de boerderijcamping is namelijk een terras waar je ook als niet-campinggast terecht kunt voor een kopje koffie, verkoelend drankje of een ijsje. Je mag bij De Tienmorgen ook je eigen meegebrachte eten nuttigen, en als je wilt mag je zelfs plaatsnemen in hun prachtige tuin! 

  Met een groep?

  Ben je met een groep en willen jullie tijdens de tussenstop bij De Tienmorgen bijvoorbeeld vlaai, een krentenbol, soep, broodje ham/kaas een warme snack of een stuk fruit. Dat is mogelijk als je het vooraf even telefonisch bestelt. Dan zorgt het team van De Tienmorgen ervoor dat dit op het afgesproken moment voor je klaarstaat. Ook als je van tevoren zeker wilt weten of het terras geopend is, bel je even naar De Tienmorgen. 

  Speeltuin 

  Kinderen kunnen bij De Tienmorgen heerlijk spelen, bijvoorbeeld in de speeltuin. Hier vind je o.a. een zandbak met waterpomp, klimrekken, een wip en een nest-schommel. In de zomer is er ook een zwembad op De Tienmorgen waar je als gast/bezoeker van het terras ook gebruik van mag maken. 

  Wil je alleen komen spelen? Dat kan! Het bezoekerstarief bedraagt dan € 2,- p.p, maar als je een drankje nuttigt op het terras is de entree vrij.

  Kinderboerderij

  Ook bij de kinderboerderij en de hooischuur mogen de kinderen spelen, bijvoorbeeld met de fietsjes of skelters die op de boerderij staan. Er zijn ook dieren bij De Tienmorgen, sommige dieren vinden het leuk om door kinderen geknuffeld te worden. 

  Zorgboerderij

  Bij De Tienmorgen lopen dagelijks hulpboeren rond. Dat zijn niet alleen kinderen die een handje meehelpen op de boerderij, maar ook mensen met een beperking. De Tienmorgen is namelijk ook een zorgboerderij. De hulpboeren helpen o.a. mee met het verzorgen van de dieren, het onderhoud van de camping en de boerderij, schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden op het terras of tijdens evenementen. 

  Over Camping De Tienmorgen

  De Tienmorgen is een camping in het Brabantse Beers - bij Cuijk - met een beleef- en speelboerderij. Er is van alles te doen voor gezinnen met kinderen die het leuk vinden om op het platteland te verblijven. Kamperen bij De Tienmorgen kan met jullie eigen tent, vouwwagen of caravan. Er zijn ook chalets en een stacaravan te huur.

  Meer weten over overnachten bij De Tienmorgen? Ga dan naar de pagina: Camping De Tienmorgen

  Je kunt bij de Tienmorgen ook je kinderfeestje vieren! Lees er alles over op de pagina: Boerenkinderfeestje bij De Tienmorgen

  Adres

  • Adres: Broekkant 11
  • Stad:  Beers
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  5437 ND