Het voorjaar is begonnen! De temperatuur wordt hoger en dus komt de zomerkleding weer uit de kast van de kinderen. Kinderen die inmiddels gegroeid zijn en hun broeken, shirt, rokjes, jurkjes en jas van vorige zomer vaak helaas niet meer passen. Tijd dus om te gaan shoppen! 

Tweedehands kinderkleding

Soms wil je gewoon nieuwe kleding kopen voor je kinderen, maar gezien hun groeisnelheid en het feit dat er nogal eens iets stuk gaat, is tweedehands kinderkleding vaak een goed en goedkoop alternatief. Op de kinderkledingbeurzen in de regio vind je mooie kledingstukken - vaak merkkleding - van prima kwaliteit en nu dus scherp geprijsd! Ga daarom eens kijken bij een van de beurzen met tweedehands kinderkleding, babykleding en speelgoed die er dit voorjaar worden georganiseerd.

Babyartikelen en speelgoed

Verwachten jullie een kindje? Dan is er een dure tijd aangebroken, want er zijn veel dingen die je moet aanschaffen. Op de meeste beurzen in de regio Nijmegen vind je behalve kinderkleding ook babyartikelen, zoals wipstoeltjes, autostoeltjes, Maxi Cosi's en nog veel meer. Ook het aanbod speelgoed - voor binnen en buiten - is groot op de regionale beurzen. Wat te denken van spelletjes, puzzels, Duplo, Lego en speelgoed van andere bekende merken. 

Kinderbeurzen voorjaar 2019

In de omgeving van Nijmegen en in het Land van Cuijk worden veel beurzen georganiseerd waar je terecht kunt voor nieuwe en tweedehands kinderkleding, speelgoed en meer! Op dit moment zijn de volgende beurzen bij ons bekend:

Zondag 31 maart: Boxmeerse Kinderbeurs bij 't Hoogkoor in Boxmeer

Zondag 31 maart: Baby- & Kinderbeurs Mill

Zaterdag 6 april: Speelgoed- en kinderkledingbeurs in De Oldenburg in Driel

Zondag 7 april: Cuijkse Kinderbeurs bij Partycentrum De Bond in Cuijk

Jouw beurs ook aanmelden?

Mis je de beurs in jouw plaats of wijk in onze agenda? Of misschien organiseer je zelf wel een kinder-, baby- of kledingbeurs. Laat het ons weten en stuur een mailtje naar nijmegen@go-kids.nl