Een uitje vinden dat leuk is voor een 1 jarige én een 4 jarige vinden wij nog wel eens een uitdaging. Maar het is deze vakantie gelukt! We hebben namelijk enorm genoten van een dagje weg bij Attractiepark DippieDoe in Best (bij Eindhoven). Wij wonen in de buurt van Oss en vanuit hier is het prima te rijden, maar dit uitstapje is ook zeker de moeite waard om een stukje voor te moeten rijden.

Attractiepark DippieDoe, Best, Eindhoven, eropuit, uitje, gezinsuitje, dagje weg, dagje uit, kinderen, binnen spelen, buitenspelen

Binnen- en buitenspelen bij DippieDoe

Attractiepark DippieDoe in Brabant is namelijk een super leuk uitje voor alle kinderen tot en met 12 jaar! Buiten zijn er verschillende speeltuinen voor alle leeftijden.

Attractiepark DippieDoe, Best, Eindhoven, eropuit, uitje, gezinsuitje, dagje weg, dagje uit, kinderen, binnen spelen, buitenspelen, speeltuin

Daarnaast vind je hier leuke attracties zoals een mini reuzenrad, botsauto's, een piratenboot, zweefmolen en zelfs twee spannende achtbanen! Onze kids zijn ook helemaal los gegaan op het XXL springkussen. En als de kids iets ouder zijn.....? Dan gaan we kijken wie het beste is in midgetgolfen!

Attractiepark DippieDoe, Best, Eindhoven, eropuit, uitje, gezinsuitje, dagje weg, dagje uit, kinderen, binnen spelen, buitenspelen, attracties

Ook binnen hebben de kids zich uren kunnen vermaken. Hier vind je een heus speelparadijs met volop mogelijkheden om te kunnen klimmen en klauteren. Voor ons was de dreumeshoek ook echt een uitkomst. Deze ligt namelijk bij het klimparadijs voor de oudere kids. De oudste kon hierdoor lekker zelf op avontuur terwijl wij vanuit de dreumeshoek een oogje in het zeil konden houden. Een absolute favoriet bij onze kinderen was ook zeker de metershoge glijbaan waar je vanaf kunt roetsjen op een jute zak waardoor je bijna het idee hebt dat je vliegt!

Attractiepark DippieDoe, Best, Eindhoven, eropuit, uitje, gezinsuitje, dagje weg, dagje uit, kinderen, binnen spelen, buitenspelen, speelparadijs

Hebben jullie honger of dorst gekregen van al het spelen? Bij DippieDoe kun je genieten van allerlei lekkers te eten en drinken! Neem plaats op het terras binnen of buiten, of zoek een fijne picknickbank. Voor een kleine snack zoals een lekker ijsjes hebben ze overigens ook een aantal snackpoints verspreid over het park.

Onze kids waren na ons bezoek helemaal op, maar hebben die van jouw een eindeloze berg energie? Met jouw DippieDoe dagticket mag je dezelfde dag gratis naar het naastgelegen strandpark van Aquabest! (met uitzondering van actietickets/kortingtickets). Ontvang een bewijs bij de kassa van DippieDoe en vergeet je zwemspullen niet!

Oftewel, bij Attractiepark DippieDoe kun je met het hele gezin genieten van een weersonafhankelijke complete dag eropuit. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! 

Ontdek DippieDoe

Wil jij voor elke schoolvakantie inspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor onze tips!