Zeldzaam Mooi Evenement Nijmegen

Zeldzaam Mooi Evenement Nijmegen

Op zondag 19 mei is de derde editie van het Zeldzaam Mooi Evenement in het unieke en bijzondere Valkhofpark in Nijmegen. Het is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. 

Zeldzaam Mooi Markt

Tijdens het evenement kun je genieten van muziek en een bezoekje brengen aan de Zeldzaam Mooi Markt. Op de wel heel bijzondere markt vind je echt die ene unica. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, ambachtelijke lekkernijen, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. 

Kinderactiviteiten

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met een aantal bijzondere kinderactiviteiten. 

(H)eerlijke hapjes & drankjes

Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal wel heel bijzondere en originele foodtrucks. Zoals heerlijke vers bereide espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en andere heerlijke biologische dranken vanuit de Zeldzaam Mooi Foodtruck uit 1969.

Toegang: GRATIS