Kampvuurvertellingen- Warme Winterverhalen in Wijchen (gratis)

  • van:  23 februari 2019 19:00
  • tot:  23 februari 2019 21:00
Kampvuurvertellingen- Warme Winterverhalen in Wijchen (gratis)

Winterse kou. Het liefste zit je dan met een beker warme chocolademelk, glühwein of een stevige erwtensoep bij een lekker vuurtje. Op 23 februari vind je dat allemaal tijdens de Kampvuurvertellingen in Wijchen.

Kampvuurvertellingen - Warme Winterverhalen

Kom naar de allereerste wintereditie van de succesvolle Kampvuurvertellingen. In samenwerking met verschillende vertellers, waaronder Martin Bergsma, Joost Schellekens en Nadja Spooren en ondersteund door theater ’t Mozaïek en de Bibliotheek Wijchen wordt een Wijchens winterevenement van formaat naar het plein voor theater ’t Mozaïek gebracht. 

Warm in de kou 

Met kampvuur, dekens, winters lekkers, warme dranken en dampende erwtensoep is  het heerlijk behaaglijk. En de verhalen verwarmen je van binnen. Zin in warme winterverhalen bij een knetterend kampvuur? Je mag je aanmelden via de website van De Bibliotheek Wijchen (www.bibliotheek-wijchen.nl).Kom gratis naar de verhalen luisteren! Een (contante) vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

______________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.

______________________________________________________