Hallo, leuk dat je op de site van Go-Kids Leiden Groene Hart bent! 

Bij Go-Kids Leiden Groene Hart vind je gezellige uitjes, kindvriendelijke horeca, sport- en creatieve clubs, kinderwinkels en overnachtingsmogelijkheden voor kinderen en heel het gezin! Ben jij binnenkort jarig? Wij hebben supertoffe kinderfeestjes voor je op de site gezet en ook hebben we een agenda boordevol evenementen en activiteiten die plaats gaan vinden. 

Er is bij Go-Kids speciale aandacht voor Sportieve, Actieve, Culturele en Natuuractiviteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs hun eigen passies en talenten ontdekken. Voor ieder wat wils.

Eropuit met een leuke kortingsdeal? Die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. De regio strekt zich uit van Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Zoeterwoude-Leiderdorp, de Kaag en Braassem tot aan Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda.

Veel plezier! 


Blog!

Koningsdag in de regio Leiden Groene Hart

Koningsdag in de regio Leiden Groene Hart

Er is tijdens Koningsdag zoveel te doen in onze mooie regio, dat we besloten hebben om alle activiteiten voor jullie in één handig overzicht te zetten. Activiteiten Koningsdag per plaats, op alfabetische volgorde Koningsdag in Alphen aan den Rijn Koningsdag in Aarlanderveen Koningsdag in Bodegraven Koningsdag in Boskoop Koningsdag in Gouda Koningsdag in Hazerswoude - Dorp Koningsdag Hazerswoude - Rijndijk Koningsdag Hoogmade Koningsdag Kamerik Koningsdag Katwijk Koningsdag in Koudekerk aan den Rijn Koningsdag Leiden Koningsdag Leimuiden Koningsdag Oegstgeest Koningsdag in Nieuwkoop Koningsdag in Noordwijk Koningsdag Noordwijkerhout Koningsdag in Reeuwijk Koningsdag in Rijnsburg Koningsdag in Roelofarendsveen / Oude Wetering Koningsdag Sassenheim Koningsdag in Ter Aar Koningsdag in Valkenburg Koningsdag Voorhout Koningsdag in Waddinxveen Koningsdag in Woerden Koningsdag in Woubrugge Koningsdag in Zoeterwoude - Dorp Koningsdag in Zoeterwoude - Rijndijk   En als er...

Lees verder
World of Dino's

Yep, ook wij moeten adverteren