Hallo, leuk dat je op de site van Go-Kids Leiden Groene Hart bent! 

Bij Go-Kids Leiden Groene Hart vind je gezellige uitjes, kindvriendelijke horeca, sport- en creatieve clubs, kinderwinkels en overnachtingsmogelijkheden voor kinderen en heel het gezin! Ben jij binnenkort jarig? Wij hebben supertoffe kinderfeestjes voor je op de site gezet en ook hebben we een agenda boordevol evenementen en activiteiten die plaats gaan vinden. 

Er is bij Go-Kids speciale aandacht voor Sportieve, Actieve, Culturele en Natuuractiviteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs hun eigen passies en talenten ontdekken. Voor ieder wat wils.

Eropuit met een leuke kortingsdeal? Die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. De regio strekt zich uit van Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Zoeterwoude-Leiderdorp, de Kaag en Braassem tot aan Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda.

Veel plezier! 


Blog!

Kinderfeestje bij Jurassic Golf in Gouda.

Kinderfeestje bij Jurassic Golf in Gouda.

Even geleden mocht Teun zijn Feestje vieren bij Jurassic Adventure Golf in Gouda. Een jarige Job die 7 jaar werd. Samen met zijn ouders, vrienden en vriendinnen naar Gouda voor een Midgetgolf-avontuur tussen de Dino's. Zijn moeder Monique schreef voor ons een Blog met hun belevenissen over het Jurassic Kinderfeestje avontuur. Voorpret Kinderfeestje Dino’s en midgetgolf, dat klinkt als twee ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje voor onze jarige Teun. En dat was het! Het Feest kan beginnen. Aankomst in Gouda De aankomst is al leuk, bij het aanrijden zie je tussen de weilanden de dinobaan al liggen en bij het zien van al die...

Lees verder
Linda Foundation

Yep, ook wij moeten adverteren