Hallo, leuk dat je op de site van Go-Kids Leiden Groene Hart bent! 

Bij Go-Kids Leiden Groene Hart vind je gezellige uitjes, kindvriendelijke horeca, sport- en creatieve clubs, kinderwinkels en overnachtingsmogelijkheden voor kinderen en heel het gezin! Ben jij binnenkort jarig? Wij hebben supertoffe kinderfeestjes voor je op de site gezet en ook hebben we een agenda boordevol evenementen en activiteiten die plaats gaan vinden. 

Er is bij Go-Kids speciale aandacht voor Sportieve, Actieve, Culturele en Natuuractiviteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs hun eigen passies en talenten ontdekken. Voor ieder wat wils.

Eropuit met een leuke kortingsdeal? Die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. De regio strekt zich uit van Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Zoeterwoude-Leiderdorp, de Kaag en Braassem tot aan Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda.

Veel plezier! 


Blog!

De babywei

De babywei

Vlak naast de piste lag ze gillend op de grond: “Ik ga NIET meer!!!” Na een hoop gedoe, en flink wikken en wegen besloot de moeder om toch maar ‘toe te geven’, zoals ze dat later zelf verwoordde. Haar hoogbegaafde dochter van 7 - Tessa - hoefde die middag niet meer naar de skiles.Ik was bij dit voorval niet aanwezig, maar de moeder vroeg mij later: “Heb ik er nou goed aan gedaan? Was dit niet gewoon verwendheid? Had ik toch door moeten pakken?” De moeder was niet bepaald soft of van het type ‘pamperen’ en had zich wat ongemakkelijk...

Lees verder
Linda Foundation