Hallo, leuk dat je op de site van Go-Kids Leiden Groene Hart bent! 

Bij Go-Kids Leiden Groene Hart vind je gezellige uitjes, kindvriendelijke horeca, sport- en creatieve clubs, kinderwinkels en overnachtingsmogelijkheden voor kinderen en heel het gezin! Ben jij binnenkort jarig? Wij hebben supertoffe kinderfeestjes voor je op de site gezet en ook hebben we een agenda boordevol evenementen en activiteiten die plaats gaan vinden. 

Er is bij Go-Kids speciale aandacht voor Sportieve, Actieve, Culturele en Natuuractiviteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs hun eigen passies en talenten ontdekken. Voor ieder wat wils.

Eropuit met een leuke kortingsdeal? Die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. De regio strekt zich uit van Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Zoeterwoude-Leiderdorp, de Kaag en Braassem tot aan Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda.

Veel plezier! 


Blog!

Trekkertrek Familiedag Koudekerk aan den Rijn

Trekkertrek Familiedag Koudekerk aan den Rijn

Na verschillende reclame te hebben gespot in het weiland van Het Groene Hart, posters voorbij hebben zien komen en verschillende leuke verhalen te hebben gehoord over de Trekkertrek Familiedag in Koudekerk aan den Rijn werd ik toch wel heel erg nieuwsgierig naar dit evenement. Nog nooit eerder geweest, maar dat het iets met trekkers te maken had, dat was duidelijk.    Aankomst  Het eerste weekend van augustus staat in Koudekerk aan den Rijn alles in het teken van Trekkertrek, wat voorafgaand aan dit weekend al wordt geopend met het traditionele touwtrekken.  Bij aankomst op locatie, hoor je vanaf de achterbank al kreten zoals; Wow! Een...

Lees verder
Linda Foundation

Yep, ook wij moeten adverteren