Hallo, leuk dat je op de site van Go-Kids Leiden Groene Hart bent! 

Bij Go-Kids Leiden Groene Hart vind je gezellige uitjes, kindvriendelijke horeca, sport- en creatieve clubs, kinderwinkels en overnachtingsmogelijkheden voor kinderen en heel het gezin! Ben jij binnenkort jarig? Wij hebben supertoffe kinderfeestjes voor je op de site gezet en ook hebben we een agenda boordevol evenementen en activiteiten die plaats gaan vinden. 

Er is bij Go-Kids speciale aandacht voor Sportieve, Actieve, Culturele en Natuuractiviteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs hun eigen passies en talenten ontdekken. Voor ieder wat wils.

Eropuit met een leuke kortingsdeal? Die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. De regio strekt zich uit van Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Zoeterwoude-Leiderdorp, de Kaag en Braassem tot aan Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda.

Veel plezier! 


Blog!

25 ideale unieke momenten met je kids! Deze vergeten zij nooit!

25 ideale unieke momenten met je kids! Deze vergeten zij nooit!

1. Eet van tafel. Leg aluminiumfolie neer, haal patat en strooi dat uit over de folie, schrijf je naam met mayo of ketchup!2. Sta idioot vroeg op en ga ergens naar de zonsopgang kijken. 3. Maak een hut in de woonkamer, kijk een film en eet gezellig popcorn.4. Plant samen een boom en geef 'm een bijzonder speciale naam.5. Serveer op een doordeweekse dag ontbijt op bed.6. Bak cup cakes en deel ze uit in een verzorgingshuis.7. Sta idioot vroeg op en ga ergens naar de zonsopgang kijken8. Pak allemaal een keukeninstrument (pan, fles met rijst, deksel) en geef een straatconcert.9....

Lees verder
guesthouse hotel