Hallo, leuk dat je op de site van Go-Kids Leiden Groene Hart bent! 

Bij Go-Kids Leiden Groene Hart vind je gezellige uitjes, kindvriendelijke horeca, sport- en creatieve clubs, kinderwinkels en overnachtingsmogelijkheden voor kinderen en heel het gezin! Ben jij binnenkort jarig? Wij hebben supertoffe kinderfeestjes voor je op de site gezet en ook hebben we een agenda boordevol evenementen en activiteiten die plaats gaan vinden. 

Er is bij Go-Kids speciale aandacht voor Sportieve, Actieve, Culturele en Natuuractiviteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs hun eigen passies en talenten ontdekken. Voor ieder wat wils.

Eropuit met een leuke kortingsdeal? Die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. De regio strekt zich uit van Leiden, de Duin- en Bollenstreek, Zoeterwoude-Leiderdorp, de Kaag en Braassem tot aan Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda.

Veel plezier! 


Blog!

Creatief Met Pixels

Creatief Met Pixels

Pixel HobbySchoolpleinpraat heet het bij ons...via via...hoorden wij over 'Het Pixelen'. Nieuwsgierig als dat wij waren, hup na de strijkkralen op zoek naar Pixels! Wat is Pixelen? Wij leggen het je uit.Pixelen is ontwikkeld door Pixelhobby. Een hele leuke nieuwe rage. Het lijkt op borduren en op strijkkralen alleen heb je geen naald en draad nodig en vliegen de strijkkralen je ook niet om de oren. De kunststofblokjes met een gaatje aan de onderkant worden Pixels genoemd. Om te kunnen Pixelen heb je een basisplaat, een patroon en pixelmatjes nodig. Je hebt twee soorten Pixels, de Classic Pixels voor kinderen vanaf 6...

Lees verder
Linda Foundation