Bij JUMP Freerun (voorheen Freerun University) in Den Haag ben je welkom voor het leren van de vetse trucs en moves om te kunnen freerunnen. Durf jij het aan? Je kunt kiezen uit drie locaties.

Wat is freerunnen precies?

Freerunnen is een allround sport waarbij je je hele lichaam traint. Elke oefening is mogelijk bij het freerunnen: van een backflip to aan een handstand. Naast de fysieke uitdagingen, train je tijdens deze lessen ook je geest. 

Is freerunnen veilig? 

Ondanks dat het misschien klinkt als een gevaarlijke sport, is freerunning volgens JUMP Freerun absoluut veilig. Je bent alleen afhankelijk van de jezelf tijdens het freerunnen en daarmee bepaal je ook zelf hoe groot de risico's zijn die je neemt. Belangrijk is in ieder geval dat de docenten je tijdens de lessen leren hoe je veilig kunt freerunnen. Met kleine stapjes werk je toe naar een moeilijke trick! 

Freerunlessen bij JUMP Freerun

Met de Freerun lessen van JUMP Freerun leer je stapsgewijs om alle mentale en fysieke uitdagingen te overwinnen. En de eerste stap om daar te komen, is te leren focussen. 

Praktische informatie over het freerunnen 

De lessen worden gegeven voor kinderen van:

  • 6 - 8 jaar
  • 8 - 10 jaar
  • 10 - 12 jaar
  • 12+ jaar

Naast de wekelijks terugkerende lessen, is er ook wekelijks een kennismakingsles en hebben de kinderen die les hebben van JUMP Freerun in het weekend de mogelijkheid om vrij te trainen. Ook bij het vrij trainen is er altijd een begeleider aanwezig. 

Alle informatie

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Wij verzamelen alle leuke uitjes voor de kinderen en gezinsuitjes in de regio; zowel de gratis activiteiten als de betaalde, en zowel de indoor uitjes zoals speelparadijzen en zwembaden, als uitjes in de natuur of naar pretparken. Mocht je nou tips hebben voor ons in bijvoorbeeld Den Haag, Voorschoten of Wassenaar? Of heb je toevoegingen voor deze pagina? Laat het ons vooral weten via social media