Woon je in Noord-Holland of ga je er op vakantie met kinderen? Check Go-Kids - we hebben 7 regio's in Noord-Holland met uitjes en nog veel meer voor je gezin!

Gezellige uitjes met kinderen en nog veel meer

Hier bij Go-Kids willen we jou als ouder graag helpen bij het vinden van gezellige gezinsuitjes, de leukste kinderfeestjes, fijne kindvriendelijke restaurants en overnachtingsplekken, nuttige opgroei-adresjes, coole clubs en handige winkels en nog veel meer. Dat doen we in regio's, zodat jij bij ons ideetjes vindt in jouw eigen omgeving - niet aan de andere kant van het land. 

Wat is er te doen voor je gezin in jouw regio?

In Noord-Holland hebben we maar liefst zeven verschillende regio's. Elke regio heeft haar eigen deel van de Go-Kids website, maar ook een eigen Facebookpagina, Instagramprofiel en ledenbestand voor mails met GezinsTips. Zo kunnen we je gericht informeren over wat er in jouw regio te doen is voor en met de kinderen. En dat is wat we met heel veel plezier doen!

Regio's in Noord-Holland

De zeven regio's in Noord-Holland zijn (van boven naar beneden):

Go-Kids Noordkop

In deze regio vinden we de gemeenten Texel, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en binnen die gemeenten heel veel mooie écht Noord-Hollandse dorpen. Een gebied met veel groen en bloemen en natuurlijk veel strand en zee. De regio strekt zich uit van de stranden van Callantsoog en Julianadorp tot de Afsluitdijk.

Go-Kids regio Alkmaar

De regio Alkmaar bevat naast de gemeente Alkmaar ook Bergen, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum en Uitgeest. Ook hier vind je veel stranden en ook in het binnenland veel water en fijne recreatiegebieden. Denk maar aan het Geestmerambacht en het Alkmaarder- en Uitgeestermeer!

Go-Kids Westfriesland

Waar denk jij als eerste aan bij de regio Westfriesland? Voor Go-Kids is dit het stuk van Noord-Holland met Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Minder bekende namen in deze regio zijn de gemeenten Drechterland, Koggenland, Opmeer en Stede Broec. Veel weilanden en aan de oostkant het IJsselmeer - wat is er allemaal te doen voor en met jouw kinderen?

Go-Kids Zaanland

Zaanland is de ingekorte naam van Zaanstreek-Waterland. Hierin valt natuurlijk de gemeente Zaanstad met Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Assendelft enzo, en Waterland met Monnickendam, Marken en Broek in Waterland. In de regio Zaanland horen ook Purmerend, de Beemster, Edam-Volendam en Landsmeer.

Go-Kids regio Haarlem

Voor de Go-Kids regio Haarlem is de mooie stad Haarlem natuurlijk de kern. Maar dat is niet alles... je vindt er ook allerlei leuke uitjes en adresjes in Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort, IJmuiden, Wijk aan Zee, Heemskerk en Beverwijk. Fijne strandregio met heel veel te doen voor en met jouw kinderen!

Go-Kids Amsterdam

Ja... Amsterdam... in de hoofdstad van Nederland is natuurlijk héél veel te beleven voor je gezin. De stad barst uit z'n voegen van theaters, musea, festivals en nog veel meer. Toch kijken we in deze regio ook net buiten de stadsgrenzen en laten je zien wat er in Amstelveen, Diemen, Uithoorn en Badhoevedorp te doen is.

Go-Kids 't Gooi

Het laatste stukje Noord-Holland dat door Go-Kids werd ingevuld is 't Gooi. Een stukje waarvan je zomaar kunt vergeten dat het bij de provincie hoort - maar heel erg de moeite waard is. Wat dacht je van Hilversum, Muiden, Bussum en Naarden en Huizen? 

Veel plezier met je kids in Noord-Holland!

Dat waren ze, de 7 Noord-Hollandse regio's van Go-Kids. Natuurlijk kun je meerdere regio's in de gaten houden, dat ligt er maar net aan waar je precies woont en welke gebieden je graag bezoekt.

Heb je vragen, opmerkingen of tips voor ons? We horen het graag - kan natuurlijk via de social media maar ook via e-mail. We maken het je makkelijk met één mailadres: noord-holland@go-kids.nl.

Ook organisaties en ondernemers die graag door Go-Kids onder de aandacht gebracht willen worden... mail ons om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Vinden we leuk!

Kindvriendelijke groeten

Anneke, Jasmijn, Nadine en Brenda

 

Log In