kinderfeestjes thuis | themafeestjes | feestkisten | speurtochten

Je kunt deze blog ook in nieuwsbrief-layout bekijken!

Ben je bijna jarig of jarig geweest in deze rare corona tijd, dan wil je natuurlijk wel weer je kinderfeestje organiseren, maar kan dat en welk partijtje kun je dan vieren? Welke corona-maatregelen moet je hanteren en welke kinderpartijtje is coronaproof?

Kan kinderfeestje na versoepeling corona-maatregelen weer buiten?

Op Go-Kids staan heel veel thuisfeestjes, feestkisten die je kunt huren en leuke speurtochten in onze overzichten. Wij proberen zoveel mogelijk organisaties te achterhalen die leuke kinderfeestjes aanbieden; en als we het weten, dan vermelden wij dit op Go-Kids. Kun je meteen je feestje boeken, wel zo handig! Lees hier verder...

Themafeestjes thuis, feestkisten en speurtochten

Themafeesten, knutselfeesten en party-kisten van Made by Melissa

Een kinderpartijtje organiseren is altijd veel werk en niet iedereen heeft daar evenveel zin in of tijd voor. Made by Melissa vind dit juist leuk om te doen en maakt van elk partijtje een feest!! Je kunt ook terecht voor een themafeestje of je kan ook een kant en klare partybox inclusief draaiboek huren.
Altijd Gezellig! ►


Theaterfeestjes, Schminken met Theater met Puckie

Theater met Puckie houdt zich bezig met het geven van theaterworkshops, theaterfeestjes, schminken, natuurtheater en kinderkampen yoga & theater. Ga op avontuur met de heks, Ninja of Kabouter! Elk thema is mogelijk. Puck maakt op maat gemaakte feestjes en haalt alles uit de kast!
Leef je uit! ►

Poppentheater

De voorstellingen van Poppentheater Kizzebis worden gegeven in een traditioneel gesloten poppentheater met gor-dijntjes open en weer dicht. De kinderen staan volop in de belangstelling en krijgen alle aandacht. De verhalen zijn als sprookjes en mythen. Spannend, mysterieus & heel grappig.
Kizzebis is jarig! ►

Slaapfeestjes van Quins Party

Quins Party brengt slaapfeestje voor kinderen naar een hoger niveau! Een doorsnee slaapfeestje, wordt een origineel slaapfeestje! Quins Party is namelijk gespecialiseerd in de verhuur van super leuke kinder-slaapfeestjes, waarbij de kinderen in indoor tentjes slapen. En dat ziet er zo geweldig uit! Quins Party neemt alle organisatie uit handen, hoe makkelijk is dat! Slaap lekker ►

Log In