Een kinderpartijtje organiseren is altijd veel werk en niet iedereen heeft daar evenveel zin in of tijd voor. Made by Melissa vind dit juist leuk om te doen en maakt van elk partijtje een feest!! Je kunt bij Made by Melissa terecht voor een themafeestje, of misschien wel een kinderfeestje op maat en wil je het toch liever zelf organiseren, maar weet je niet hoe? Huur dan een kant en klare partybox inclusief draaiboek.

Eerste hulp bij kinderpartijtjes

Wat gaan jullie doen?

Je wilt zelf een partijtje organiseren maar je hebt geen idee waar je beginnen moet, dan is het eerste hulp pakket een uitkomst. In een gesprek met Made by Melissa bespreken jullie de wensen van jou en jouw kind. Jullie bedenken een thema en bekijken dan welke activiteiten daarbij passen. Made by Melissa verzorgt een draaiboek met daarbij een boodschappenlijstje.

Heksen party

Knibbel, knabbel, knuisje… je kent het sprookje van Hans & Grietje wel. Vandaag hoeft gelukkig niemand bang te zijn voor heksen, want ze hebben een goede bui en willen je laten zien hoe jij ook een echte heks of tovenaar wordt!
Jullie gaan namelijk echte heksenspelletjes doen, Oreo spinnen eten, heksen pils drinken en heksenslijm maken. Als jullie alle activiteiten goed gedaan hebben, krijgen jullie je eigen heksendiploma mee naar huis.

Ninjago party

Ninjago Masters of Spinjitzu krijgen er steeds meer vijanden bij en hebben hulp nodig om deze gemeneriken te verslaan en zo de vrede te bewaren. Zouden jullie de Ninjago's willen helpen, dan leidt Made by Melissa jullie op tot een echte ninja!" voor de ninjatraining zijn diverse spelletjes waarmee de leerlingen worden opgeleid tot echte stoere ninja's. Om te bewijzen dat jij de training goed volbracht hebt, skrijg jij een echte ninja oorkonde mee naar huis.

Pizza party

Is jouw favoriete eten ook pizza? Dan is dit kinderpartijtje iets voor jou! Gezellig pizza bakken met de Pizzarette samen met je beste vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf kiezen wat je op je pizza doet, want er is keuze genoeg! Voordat jullie de pizza's kunnen gaan bakken, maken jullie eerst een mooie koksmuts, deze kan je gaan versieren met mooie stickers en waterverf of stiften.

Tijdens deze party worden jij en jouw beste vrienden en vriendinnen de beste pizzabakkers van Haarlem en omstreken en als bewijs krijgen jullie een echte oorkonde mee naar huis.

Prinsessen en ridder party

Wie wil dat nou niet, een dag een prinses en/of een ridder zijn. Tijdens dit kinderfeestje kan dat, jullie maken een echte prinses of ridder van jezelf (inclusief make-up, schmink en sieraden) en om het plaatje helemaal compleet te maken knutselen jullie een mooie kroon of stoere ridder zwaard. Van al dat geknutsel krijg je natuurlijk trek, dus eten jullie een heerlijk versierde cupcake. Als bewijs dat jij de mooiste prinses was of de stoerste ridder, krijg je een mooie oorkonde of diploma en activiteitenboekje mee naar huis.

Topmodel party

Ben jij gek op make up en mooie kleding en wil jij voor een dag een topmodel zijn?
Voor de meiden vanaf 8 jaar heeft made by Melissa nu een topmodel party. Lekker tutten met je beste vriendinnen! Made by Melissa neemt echte make up en make up spiegels mee. Alles wat je nodig hebt om een eruit te zien als een echte topmodel. Jullie gaan jezelf opmaken, nagels lakken en je haren doen. Uiteraard is Made by Melissa er om te helpen waar jullie dat nodig hebben. Als jullie opgemaakt zijn kunnen jullie leuke hippe meidenkleding en gekke accessoires uitkiezen om daarmee vervolgens leuke foto's te maken. Loop ook eens als een echte mannequin een modeshow. Alles kan! Ook zit er een leuke creatieve activiteit bij, even lekker knutselen om een mooie fotoclip houder te pimpen met foam klei. Er zit een funfoto bij het feestje inbegrepen om in jou fotoclip houder te doen!

Harry Potter party

Ben jij ook zo’n fan van Harry Potter? dan is dit feestje echt wat voor jou!! Tijdens dit feestje worden jij en je vrienden/ vriendinnen echte tovenaarsleerlingen. Jullie worden allemaal in teams toegewezen door de grote sorteerhoed en daarna spelen jullie alle spellen in teams tegen elkaar net als in de film!
De spellen kunnen zowel binnen als buiten gedaan kunnen worden. Ga jij met je vrienden op zoek naar de verdwenen letters? Speel jij de sterren van de hemel tijdens een potje zwerkbal? Word jij helemaal behendig in het vliegen op een echte heksenbezem en maak jij de mooiste toverstaf?