Pannenkoeken Paradijs Haarlem: leuk voor het hele gezin
Reinaldapad 10, 2033 SX Haarlem

Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem is gelegen in het mooie en gerenoveerde Reinaldapark in Haarlem. Een heerlijke groene en rustige omgeving, met een pas aangelegd park, waar je leuke buitenactiviteiten kan organiseren voor je partijtje. Lekker sporten en spelen in het park!

Meer info ►

Pannenkoeken eten in Haarlem met het hele gezin

Pannenkoeken kunnen altijd! Als ontbijt, lunch of diner en het liefst met lekker veel stroop en suiker. Maar waar kun je die nou eigenlijk eten in Haarlem? Voor jullie pannenkoekenlovers hebben we een mooi kindvriendelijke restaurant gevonden:

Een paradijs voor kinderen...

Het Pannenkoekenparadijs is een waar paradijs voor kinderen! Naast de overheerlijke pannenkoeken kunnen zij zich namelijk volop vermaken in en rondom het restaurant! Zo is er direct aan het terras een speeltuin met klimtoestellen, schommels, glijbaan en ballenbak. Springplezier kan beleefd worden op de twee trampolines, rondom voorzien van veiligheidsnetten.

Elektrische Mini Cars en midgetgolfbaan

Nieuw bij de speeltuin zijn de elektrische Mini Cars! Het 18 banen tellende midgetgolfparadijs natuurlijk niet vergeten! Terwijl de ouders in alle rust op het terras of in het restaurant genieten, kunnen de kinderen zich volop vermaken in het speelparadijs. Een speeltuin met klimtoestellen en schommels, trampolines, elektrische mini cars, ballenbak en een geheel nieuw en modern midgetgolfparcours met maar liefst 18 banen in jungle sfeer! De speeltuin (exclusief mini cars) zijn gratis te betreden wanneer de ouders zich in het restaurant of op het terras bevinden. Spelen en gebruik maken van de speeltoestellen is altijd op eigen risico.

Padelbanen en tennisbanen Haarlem

4 tennisbanen en maar liefst 8 padelbanen heeft het Pannenkoekenparadijs beschikbaar. De padelbanen zijn geheel nieuw gebouwd en per eind 2021 geopend!

Padel is de snelst groeiende sport wereldwijd en omschrijft zich als een mix van tennis en squash. Deze racketsport is al razend populair in Spanje en Zuid-Amerika en komt in sneltreinvaart naar Europa. Het spel wordt in enkel- of dubbelteams gespeeld op een veld van 20 x 10 meter dat is omgeven door een glazen wand. Een sport die omschreven wordt als zeer toegankelijk en vermakelijk.

Erop uit met kinderen: ga naar de IJsbaan in Haarlem

In de wintermaanden, de periode rondom de feestdagen, is één van onze tennisbanen omgetoverd tot schaatsparadijs! Volledig gehuld in kerstsfeer met lampjes, glühwein, vuurkorven, (live) muziek en heel veel winterse gezelligheid.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor