Positieve vooruitgang bij THE LITTLE GYM HAARLEM (4 maanden-12 jaar)

Onze op leeftijd afgestemde kinderactiviteiten zijn Serious Fun! We maken gebruik van beweging, muziek, leren en lachen om ontwikkeling en zelfvertrouwen te stimuleren. Je kind ontwikkelt zich op eigen tempo en leert nieuwe vaardigheden met alle ruimte voor plezier en werken aan eigenwaarde. 

Een perfecte start: 4 mnd-3 jaar

Het is voor de kleintjes nooit te vroeg of te laat om te starten met leren en om Serious Fun te beleven. Van baby tot kleuter, onze lessen bevorderen een prille ontwikkeling en bieden een sterke basis voor de eerste drie levensjaren. Aangezien je er zelf bij bent kan elke overwinning met een giechel, knuffel en lach gevierd worden. De lessen zijn als volgt verdeeld:

4-10 maanden: Bugs
10-18 maanden: Dreumesen
19-36 maanden: Mini mensjes
 

Ouder/Kind gym 4 mnd-3 jaar

Kom op gang: peuter- en kleutergym

Zie hoe je kind lachend en met een radslag zijn of haar zelfvertrouwen versterkt. Onze gymnastiekprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld om de tomeloze energie van peuters en kleuters om te zetten bij het behalen van mijlpalen in hun ontwikkeling.

Peuter- en kleutergym (3-5 jaar)

Turnen: 6-12 jaar

In onze turnlessen combineren wij evenwichtsoefeningen, behendigheid en kracht voor een algemene en atletische ontwikkeling van je kind!

Met een focus op eigen resultaten in plaats van prestatiedruk, zal je kind op een leuke manier gemotiveerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Elk succes leidt tot nieuw zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en motivatie om het nog beter te doen. Doe je mee?

Meer weten?