Camps in de vakanties bij The Little Gym Haarlem
Zijlweg 148A, 2015 BJ Haarlem

Zijn de scholen gesloten? Dat betekent extra veel plezier bij THE LITTLE GYM HAARLEM

Tijdens de schoolvakanties, weer of geen weer, staan de vakantieprogramma’s van The Little Gym altijd in het teken van plezier maken, sport, spel, creatieve activiteiten en leren zodat uw kind actief blijft en plezier maakt, terwijl zij werken aan geest, lichaam en zelfvertrouwen.

Onze thematische vakantieprogramma's kunnen zowel halve als hele dagen plaatsvinden (op basis van beschikbaarheid) en kunnen geboekt worden door zowel leden als niet-leden. 

Hoe ziet een camp er uit?

The Little Gym Haarlem Camps combineren plezier met sport en spel tezamen met een gaaf wekelijks thema, waarbij ze bij iedere camp een ander avontuur beleven! Dit alles terwijl ze hun geest, lichaam en zelfvertrouwen zorgvuldig ontwikkelen en vriendjes maken!

Een camp duurt 3 uur. Tijdens ons 3 uur durende kamp brengen kinderen het eerste uur door in de gym met 2 of 3 instructeurs die een speciaal programma volgen (we passen ons programma indien nodig aan, afhankelijk van de deelnemers van de dag, om ervoor te zorgen dat het geschikt en interessant is voor elke leeftijdsgroep). Dan drinken we water en eet iedereen een gezonde snack. Daarna gaan ze weer de zaal in om verder op avontuur te gaan. In de volgende break krijgen de kinderen water of limonade en eten we koekjes, vervolgens gaan we lekker knutselen in de lobby. Wanneer we uit geknutseld zijn, gaat iedereen terug de gym in om het programma af te maken. Onze camps zijn geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 9 jaar en de Skill Thrill Camps zijn van 5 tot 12 jaar. De avond camps zijn vanaf 2,5 tot 12 jaar! 

Een (gezonde) snack en drankjes tijdens onze kampen zijn inbegrepen. Kies zoveel dagen als je wilt!

Meer weten?

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor