Na een lange tijd geen ‘normale’ evenementen te hebben gehad, lijkt het deze zomer weer te kunnen: lekker naar een festival! Er staan verschillende evenementen op de planning en wij zetten ze op een rij!

Het Spaarnestad concert in Haarlem

Het is het jaarlijks terugkerend concert op een mooie locatie in onze stad met het  Kennemer Jeugd Orkest. Dit jaar is er gekozen voor de Bakenessergracht, een van de mooiste grachten van Haarlem, als decor voor dit 1.5 uur durend concert op zaterdag 3 juli 2021.

Boek snel je tickets!

Klaterklanken op het Landgoed Elswout

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli vindt op Buitenplaats Elswout de 4de editie plaats van Festival Klaterklanken: een openluchtfestival voor klassieke en nieuwe muziek. Klaterklanken is ook voor wie never nooit naar een klassiek concert gaat. Lekker ongedwongen chillen in het sprookjesachtige Elswout en ondertussen genieten van concertjes die overzichtelijk kort zijn. Je hoeft echt geen ‘verstand’ te hebben van klassieke muziek om geraakt te worden. 

Tickets en meer info

Haarlem Jazz & More

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus gaat Haarlem Jazz and More door. Zoals het er nu naar uitziet, zal het terrein wel afgesloten worden, maar eenmaal binnen dit terrein gelden er geen verdere maatregelen!

Tickets en info

Proefpark Haarlem Zomereditie in Kenaupark

De 2021 zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus 2021 in het Kenaupark in Haarlem.

Meer info