Suf is het eigenlijk, dat we voor elk apparaat een gebruiksaanwijzing hebben maar niet voor het allerbelangrijkste: jezelf! Daarom kun je in het Museum van de Geest je eigen gebruiksaanwijzing maken, zodat iedereen weet hoe zij het beste met je om kunnen gaan.

Leuke kinderroute in het museum voor kids 8-12 jaar

Ga op pad in het museum met de interactieve guide, die je van alles over de wonderlijke menselijke geest vertelt én je helpt je eigen gebruiksaanwijzing in te vullen. Via je antwoorden kom je ook terecht bij jouw boekendubbelganger. Een personage uit een boek dat net zo grappig is als jij bent, net zo moedig, zo handig, zo sportief of net zo dromerig als jij.

Museum van de Geest heeft ook leuke kinderfeestjes!

De kinderroute is speciaal voor kinderen van acht tot twaalf jaar en ook heel geschikt voor kinderfeestjes of buitenschoolse opvang.

Dit is een individuele route. Je wordt begeleid door een digitale guide. Kies in het museum welke route je wil volgen.  Reserveren voor een route is niet nodig. Kosten: gratis.

Wat je nog meer moet weten

  • Bezoekadres: Schotersingel 2. 2021 GE Haarlem
  • Museum van de Geest | Dolhuys ligt op 5 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Het museum heeft geen eigen parkeerterrein. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich op de Kleverlaan (Cronjéparkeergarage) en op het stationsplein. In de buurt rond het museum is zeer beperkt betaald parkeren mogelijk (parkeervergunningengebied).
  • Openingstijden: woensdag t/m zondag 11:00 - 17:00