Het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor zingt en leert je de nieuwste en leukste kerstliedjes in het Verhalenhuis in Haarlem

Het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor zingt en leert je de nieuwste en leukste kerstliedjes in het Verhalenhuis in Haarlem

Het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor zingt vanaf 29 oktober de sterren van de hemel in de Verhalenhuiszaal. 

Iedereen vanaf 6 jaar kan weer meedoen en de leukste nieuwe kerstliedjes leren onder leiding van dirigente Annelies Kole. 

Uitvoeringen: 12 en 24 december. Geef je snel op: kinderkerstkoor@telfort.nl 

Het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor is een projectkoor van tussen de 25 en 50 kinderen die tussen herfst- en kerstvakantie repeteren en drie kerstoptredens geeft. Ze zingen nieuwe en ook een aantal vernieuwde kerstliedjes met orkestbanden en soms ook een live band. Onder leiding van de professionele dirigente Annelies Kole leren de kinderen niet alleen samen te zingen, maar krijgen ze ook concentratiespelletjes en stemvorming. Bovenal is het supergezellig met elkaar en zijn de optredens een spetterend slot van ieder project. 

Deze optredens zijn ieder jaar bij het grote kinder kerstfeest op 24 december om 17.00 uur in de Immanuelkerk met een kerstmusical waar het koor alle muziek voor verzorgt en zingt. Daarnaast zingt het koor ieder jaar ook in een verzorgingshuis of andere locatie in de regio Haarlem, zodat we ook andere mensen blij maken met onze kerstliedjes!

De kinderen die meedoen aan het Kinder Kerstkoor komen uit heel Haarlem en omstreken en van allerlei kerken en geloven, maar zijn regelmatig ook niet kerkelijk. Dat komt door de laagdrempelige insteek waarbij iedereen zich welkom voelt! 

De enthousiaste dirigente Annelies Kole is gespecialiseerd in het lesgeven van muzieklessen aan kinderen. De liedjes worden daarom ook spelenderwijs aangeleerd en de kinderen krijgen ook stemvormings- en zangspelletjes. Het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor maakt kerst voor iedereen sfeervol en vrolijk!

Voor meer info kun je kijken op de website www.livingcoloursmuziek.nl


Voor wie:               6 t/m 12 jarigen

Wanneer:              Elke maandag tussen herfstvakantie en kerstvakantie

Tijd:                       18.45-19.30 uur

Waar:                    Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

Contributie:            € 25,- voor 10 keer zingen, inclusief tekstboekje en oefen-cd. 


Drankjes € 1,50