Hamlet - de familievoorstelling (8+) van Ro Theater in ITA

Hamlet - de familievoorstelling (8+) van Ro Theater in ITA

Ro Theater / Theater Rotterdam komt met de voorstelling Hamlet naar Internationaal Theater Amsterdam (ITA). De makers van Snorro en Woef Side Story brengen het beroemdste stuk ter wereld – Hamlet van Shakespeare – als feestelijke familievoorstelling. 

Over de voorstelling Hamlet - de familievoorstelling

Natuurlijk op de manier die je van ze gewend bent; dus met haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Maar het wordt wél Hamlet. Een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud.

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

Gaan jullie ook naar Hamlet in ITA?

De voorstelling Hamlet wordt door Ro Theater opgevoerd in ITA op:

  • donderdag 4 april 19.00 uur
  • vrijdag 5 april 19.00 uur - UITVERKOCHT
  • zaterdag 6 april 14.00 uur
  • zaterdag 6 april 19.00 uur - UITVERKOCHT
  • zondag 7 april 14.00 uur - UITVERKOCHT

Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!