In Sportcentrum De Waterkanten is het zwembad regelmatig geopend voor het recreatief zwemmen, voor zowel de jeugd als voor volwassenen.

Op zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur is het zwembad speciaal geopend voor ouders met (jonge) kinderen. Tevens is het voor zwemleskinderen op dit moment mogelijk om onder begeleiding te oefenen in het 25-meterbad.

Van 12.00 - 16.00 uur is het zwembad geopend voor alle leeftijden. Kinderen zonder diploma mogen niet in het 25-meterbad zwemmen en dienen uiteraard onder begeleiding van een volwassene te komen. Zij dienen zwemvleugels of een zwemvestje te dragen. 

Kinderen die leren zwemmen bij De Waterkanten, mogen op vertoon van een geldige lespas op zondag GRATIS zwemmen.

Tijdens het recreatief zwemmen zijn alle baden open (wedstrijdbad, instructiebad, recreatiebad, whirlpool en peuterbad), m.u.v. het recreatief zwemmen voor volwassenen op maandag en woensdag. En natuurlijk kun je dan ook van de glijbaan glijden en van de duikplank afspringen.

Tijdens de basisschoolvakanties van regio Midden is er van maandag t/m vrijdag Jip's Vakantiezwempret. Dit is speciaal voor kinderen t/m 15 jaar. Voor € 6,30 krijgen zij een toegangskaartje voor het zwembad, een klein patatje, limonade en een waterijsje!

Dus wil jij in de vakantie niet stil zitten, maar wel komen klauteren, klimmen en springen? Kom dan in de vakantie naar Sportcentrum De Waterkanten! Kijk hier voor meer informatie.