Van 20 juli tot en met 30 oktober kun je jouw favoriete campings steunen met je stem. De verkiezing is opgedeeld in drie categorieën: De fijnste familiecamping aan zee, De beste kleine camping, De meest bijzondere huuraccommodatie 

Stem nu ►

Camping de Lakens is genomineerd

Camping de Lakens is door een internationale vakjury genomineerd als Camping van het jaar in de categorie fijnste familiecamping aan zee! Ben jij ook fan van de Lakens? Help ons om de Camping van het Jaar verkiezing van de ANWB te winnen! En nog leuker: door te stemmen maak je kans op een mini-vakantie voor vier personen!

Stem nu ►

Met het beoordelen van je favoriete campings maak je kans op een mini-vakantie* voor vier personen in een verzorgde accommodatie op een van de genomineerde campings in Nederland. De winnaars worden in januari 2023 bekend gemaakt.

*De te winnen prijs is 1 mini-vakantie van maximaal 5 dagen in een huuraccommodatie voor vier personen in Nederland t.w.v. €400 en vindt plaats buiten de bijzondere feestdagen en het hoogseizoen van 1 juli t/m 30 augustus 2023. Stemmers onder de 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.