2 Turven hoog Festival in Haarlem

2 Turven hoog Festival in Haarlem

Hieperdepiep hoera! Festival 2 Turven Hoog bestaat 20 jaar.

Festival 2 Turven Hoog bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met een extra lange jubileumeditie. Van 15 t/m 21 april (eerste paasdag) is hét kunstenfestival voor baby’s, peuters, kleuters én volwassenen te vinden in het KAF, de nieuwe bibliotheek en diverse wijktheaters in thuisstad Almere. Op 22 april (tweede paasdag) en 23 april reist het festival door naar de Toneelschuur en de Philharmonie in Haarlem. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 1 maart.

Best of 2 Turven Hoog

Naast heel veel nieuwe voorstellingen uit binnen-en buitenland, worden er speciaal voor het jubileum ook enkele pareltjes uit eerdere festival-edities teruggehaald onder de noemer 'Best of 2 Turven Hoog'. Ook vindt er op 17 en 18 april een symposium plaats voor professionals uit de kinderopvang, cultuureducatie, cultuurbeleid en voor programmeurs en makers uit de theatersector. Zondag 21 april is net als vorig jaar speciaal geprogrammeerd voor de aller-allerkleinste bezoekers van 0 t/m 3 jaar oud.

Kaarten voor de voorstellingen

Kaarten voor de voorstellingen in Haarlem zijn eveneens vanaf 1 maart te koop via 2turvenhoog.nl en via het theater waar de voorstelling te zien is (Toneelschuur of Philharmonie). De kunstinstallaties zijn in beide steden gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie en het festivalprogramma (vanaf 1 maart) op www.2turvenhoog.nl