Vier Pasen in regio Eindhoven met het hele gezin!

Vier Pasen met het hele gezin!

31 maart en 1 april is het weer Pasen. Dit betekent voor vele een lang weekend met het hele gezin. 
Hier vind je de leukste tips om eropuit te gaan in de regio. Want er is weer van alles te doen in Eindhoven en omgeving dit paasweekend. Waar gaan jullie eieren zoeken, ontbijten of brunchen?

Geen zin in 'gewoon' eieren schilderen? Nog op zoek naar knutselinspiratie voor Pasen? Dan ben je hier ook op de juiste plek!

Uiteraard vinden we het leuk als je een van onze tips gebruikt. Laat het ons weten op Instagram en tag @gokidseindhoven of gebruik de hashtag #gokidseindhoven of via facebook

Veel plezier allemaal! Maak er een mooi paasweekend van. 🐥🥚🐤🐣

Go-Kids Maike

 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?
Meer weten

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?

Plaats:
Eropuit met Go-Kids Eindhoven

⭐ EROP UIT MET KINDEREN IN REGIO EINDHOVEN ⭐ Blijf als (groot)ouder op de hoogte van de leukste kin... bekijk

Van 1 juli 2024 tot 31 augustus 2024
20% korting bij La Luz
Details

20% korting bij La Luz

Kids Collection - La Luz Lifestyle

Armbandjes voor Kids van La Luz Deze prachtige armbandjes van La Luz scoor je nu met maar liefst 20% ... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 15 juni 2024

Eropuit met Pasen in de regio Eindhoven

Paasactiviteiten bij Spelebos in Best

Oude tradities als paaseieren zoeken, komen ieder jaar weer voorbij als het paasfeest is.
Maar wist je dat er nog veel meer leuke paas spelletjes en activiteiten zijn?! 
Breng met je familie en/of vrienden 29 maart  t/m 1 april een bezoek aan Nationaal speelgoedmuseum Spelebos én geniet van alle extra activiteiten! Zo creëren wij samen een unieke paasfeest herinnering.

pasen

Brunchen met Pasen bij 't Brabants Genot in Waalre

De eerste tekenen van Pasen zijn alweer zichtbaar in de winkels, wat betekent dat het tijd is om de Paasbrunch te plannen! Op zondag 31 maart en maandag 1 april hebben we een heerlijk brunchmenu samengesteld waar de hele familie van zal genieten! We zijn beide dagen geopend vanaf 10:00 uur en de brunch kan tot 16:00 uur worden besteld. De kosten bedragen € 28,50 per persoon en reserveren is vereist, dus wees er snel bij! 

Paas activiteiten bij DippieDoe in Best 🐣🐤

Het buitenpark van DippieDoe opent weer zijn deuren! Op tweede paasdag, 1 april, kun je volop genieten van alle buitenattracties én vieren we Pasen samen in het park!

Wat staat er allemaal op het programma:

  • Ontdek de nieuwste attractie (het blijft nog even een verrassing wat dat is)
  • Ga op zoek naar paaseieren in het park en verdien een leuke prijs
  • Ontmoet de vrolijke paashazen
  • Doe mee aan de lentefiets
  • Vind jij het gouden ei? Dan win je een extra verrassing!
  • Speel zowel binnen als buiten
  • Geniet van de lente!
  • De paashazen zijn tussen 10:00 uur en 16:00 uur in het park aanwezig!

Paasschat zoeken bij Speel-Doe Boerderij de Steenuil in Oirschot

Op zoek naar een avontuurlijke paaservaring? Doe dan mee met onze Paasschat Zoeken activiteit!Tijdens deze spannende speurtocht ga je op ontdekkingstocht en volg je de schatkaart om verborgen schatten te vinden. Heb je de code gekraakt? Geweldig! Daar ligt jouw welverdiende Paasschat op je te wachten.Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Vol is echt vol!De kosten bedragen €29,50 per persoon, inclusief toegang voor zowel kinderen als volwassenen. Dit omvat het schatzoeken, de gevonden schatten, een lekker hapje en drankje naar keuze, en een heerlijk Paasplankje vol lekkernijen om te genieten op ons terras, binnen of buiten. En natuurlijk onbeperkt speelplezier de hele dag door!Wil je ook genieten van een diner of uitgebreide maaltijd? Je kunt gewoon van onze menukaart bestellen tijdens Pasen. Let op: dit is niet inbegrepen bij de prijs van de activiteit.

Egg Hunt bij Motion Kids tijdens het Paasweekend

Motion Experience, gevestigd op de 2e verdieping van Piazze in Eindhoven, nodigt je uit voor een Egg-hunt!
Op 30 & 31 maart en maandag 1 april, tijdens Kids Time tot 13.00 uur, kunnen kinderen 's ochtends meedoen aan onze Egg-hunt! Bij binnenkomst krijgen ze een leuk mandje om lichtgevende eieren te zoeken. Vind je er een? Dan wacht er een verrassing op je!

Paasbrunch bij Koks Gemert

Vier Pasen met een feestelijke brunchproeverij speciaal voor jou en je familie! Op zondag 31 maart en maandag 1 april kun je genieten van de lekkerste hapjes tijdens onze Paasbrunchproeverij. Verwen jezelf met heerlijke soepjes, hartige lekkernijen en zoete traktaties waar je van gaat watertanden! En voor de kids hebben we ook iets leuks: een speciale kidsbrunchproeverij! Voor maar €15 per persoon kunnen jullie samen genieten van al het lekkers. 

Eitje 8

Paasbrunch bij De Brandevoorste Hoeve

Dit jaar organiseren we weer een heerlijke en uitgebreide Paasbrunch! Op zowel 1e als 2e Paasdag ben je van harte welkom in zowel de Speelschuur als de Hoeve. Tussen deze locaties hebben we een groot buffet met allerlei lekkers: van diverse broodjes en beleg tot zoetigheden, salades, (warme) vleesgerechten en live cooking. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltoestellen en een leuke speurtocht doen, kunnen de ouders genieten van al het lekkers dat het buffet te bieden heeft. De brunch duurt van 10:00 tot 13:00 uur, waarbij het buffet geopend is van 10:30 tot 12:30 uur.

Paasbrunch en Diner bij Van der Valk Eindhoven

Ervaar een paaservaring bij Van der Valk Hotel Eindhoven! Geniet van onze speciale paasbrunch en live cooking dinerbuffet. Ontdek een uitgebreide brunch vol smaken en kleuren, inclusief versgebakken broodjes en heerlijke zoete lekkernijen. 's Avonds wacht een feestelijk dinerbuffet met een culinaire reis door de smaken van het seizoen. 

Paasbrunch bij Paviljoen Genneper Parken

Nog even en we gaan maart binnen, wat betekent dat Pasen snel nadert! Wil je Pasen dit jaar goed vieren met een heerlijke paasbrunch? Wacht dan niet langer en reserveer snel een plekje bij ons paviljoen.

Paasbrunch bij Bij de Neut in Westerhoven

Vier Pasen 2024 met een heerlijke Paasbrunch bij familierestaurant Bij De Neut in Westerhoven. Reserveren kan hier!

 

Paasfeest voor kinderen bij Kasteel Kinderboerderij in Geldrop

Hoera de paashaas gaat ons weer vinden maar zijn eieren is hij kwijt. Kom je tweede paasdag, maandag 1 april, helpen zoeken? Er zijn ook verschillende spelletjes en activiteiten te doen. Het begint om 13.00 uur meteen met eieren zoeken en let op dat is na 10 minuten klaar. Gelukkig is nog veel meer te beleven op de Landgoeddag

Paasweekend bij De Dorpstuin

Van 29 maart tot en met 1 april is het paasweekend bij De Dorpstuin! Kom gezellig paaseitjes zoeken voor slechts €1,50 per persoon en knutsel samen met ons aan leuke paastasjes voor €6,50 per stuk.

Paas knutsel activiteiten voor kinderen

pasen

We hebben bij Go-Kids 6 superleuke gratis Paasdownloads voor je: 

🥚 een paashaas masker 
🥚 een auto-eierhouder 
🥚 een Vrolijk Pasen vlaggenlijn
🥚 een paas-placemat
🥚 een paas-uitdeelbakje 
🥚 een paas-lollywikkels     

Tof toch? 6 downloads in 1... lekker samen knutselen voor Pasen, veel plezier!

Ben je nog op zoek naar decoratie, Paastakken of een Paas kostuum. Klik dan eens op de banner hieronder

Paas feestwinkel

Log In