Tips om eropuit te gaan met kids in regio Eindhoven tijdens de staking basisonderwijs 

Op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari 2020 staken veel basisscholen in regio Eindhoven en dus hebben wij leuke tips om iets leuks te gaan doen met de kinderen. Tips voor ouders en opa's en oma's die tijdens de stakingsdag eropuit willen met de kinderen of kleinkinderen.

Spelen bij Ballorig in Veldhoven

Op 30 en 31 januari 2020 staken bijna alle leraren in het basis- en voortgezet onderwijs. Zijn jouw kinderen dan ook vrij van school? Kinderen vinden het super leuk om verrast te worden! Vertel je kids nog niet wat jullie gaan doen, spring in de auto en ga als verrassing naar... Ballorig! Dat wordt sowieso een onvergetelijke dag. Scoor je tickets alvast online met korting, dan kan je zo naar binnen. Veel speelplezier!

Disco zwemmen bij Zwembad Den Ekkerman in Veldhoven

Op vrijdagmiddag 31 januari 2020 gaat Zwembad Den Ekkerman, in verband met de staking op basisscholen, een disco voor kinderen organiseren. Entree tegen daluur prijzen. Dus pak je zwemspullen en ga lekker zwemmen.

Philips Museum gratis voor kinderen tijdens staking basisonderwijs

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari is er een landelijke staking aangekondigd in het basisonderwijs. Kinderen (tot en met 18 jaar) kunnen op deze dagen gratis het Philips Museum bezoeken. Wat is er allemaal te doen in het museum? Je kunt het fabriekje zien waar vroeger de eerste Philips-gloeilampen werden gemaakt, er zijn allerlei interactieve schermen en als je zin hebt om je kennis te testen met de rest van het gezin kun je de game Mission Eureka (€5,- per tablet) spelen. De allerkleinste bezoekers kunnen de Lampjes Speurtocht (á €2,-) doen, waar je met een UV-lampje op zoek gaat naar geheime tekens in het museum. Meer informatie over het museum op www.philips-museum.com.

Jumpen bij We-Jump in Helmond

Tijdens de stakingsdagen is We-Jump extra lang open. Ze zijn geopend van van 10.00 uur tot 20.00 uur. Lees hier meer!

Binnen spelen?

Ga samen met je vriendjes of vriendinnen lekker indoor spelen zoals jumpen bij een trampolinepark, boek een escape room of ga lasergamen. Bekijk hier de tips voor alle indoor speelmogelijkheden. Of ga lekker naar Monkey Town in Valkenswaard!

Met kinderen naar de film bij Pathé Eindhoven

Tijdens de stakingsdagen 30 en 31 januari zal Pathé Eindhoven om 10.00 uur haar deuren al openen. Op deze dagen zijn er extra veel kinderfilms met speciale titels, zoals de voorpremières van Kruimeltje en de Grote Slijmfilm. Ze hebben een speciale actie voor het goede doel: per verkocht ticket van Kruimeltje op deze dagen gaat er 0,50 euro naar BIO vakantieoorden. 

In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’nlandgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Lekker dagje zwemmen

Pak je zwemspullen en ga lekker zwemmen. Check hier alle zwembad locaties in regio Eindhoven! Bonus tip: Met Go-Kids krijg je kortingvoor zwemmen in het suptropisch waterparadijs van Landal Het Vennenbos!

Ga de natuur in en speel natuurbingo

Even alle drukte ontvluchten? Ga lekker het bos in. Bezoek een van de Natuurpoorten in onze regio, loop een kabouterpad of ga naar een speelbos. Vergeet niet de Go-Kids natuurbingo uit te printen.

Jumpen bij Street Jump in Veldhoven

Trampolinepark Street Jump in Veldhoven is op beide dagen vanaf 10.00 uur geopend zodat je lekker kan gaan jumpen. Op donderdag hebben ze ook een speciale actie; je kan 2 uur jumpen voor de prijs van 1 uur. Voor kinderen jonger dan 7 jaar hebben ze Mini-Jump bij Street Jump. Mini-Jump kan op vrijdag om 13.00-14.00 uur en is voor kinderen vanaf 3 jaar om kennis te maken met trampoline springen. Lees hier meer.

Glowgolf spelen voor maar 5 euro!

Tijdens de stakingsdagen kan voor slechts 5 euro glowgolfen bij Glowgolf Eindhoven. Je moet wel reserveren! De actie geld voor zowel kinderen als volwassenen. En niet geldig met arrangementen. Reserveren kan via 040-2024826 of eindhoven@glowgolf.nl (p.s. laat dan even weten dat je via Go-Kids komt)

Gratis entree bij Museum Klok en Peel in Asten

Géén school vanwege de onderwijsstaking do 30 & vrij 31 januari? Laat je (klein-)kinderen bij Museum Klok & Peel GRATIS leren over de mammoet, de klokken én luisteren naar de oorlogsverhalen uit WOII. Kinderen hebben dan namelijk GRATIS toegang! Het museum is geopend van 09.30 u tot 17.00 u. Museuminfo op: www.museumklokenpeel.nl

DippieDoe is extra open!

Wegens de aangekondigde onderwijsstaking is Attractiepark DippieDoe extra open op 30 en 31 januari 2020 van 10:00 tot 18:00 uur.

Uitjes buiten regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een ander leuk uitje. Kijk dan ook eens bij onze andere Go-Kids regio's. Een bezoekje aan het Nemo Science museum in Amsterdam kunnen we zeker aanraden. Of ga naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, daar is ook van alles te beleven. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer leuke tips voor een dagje weg in Nederland.

Eropuit naar Plopsa Indoor Hasselt in België

Vanaf maandag 20 januari tot en met maandag 30 maart 2020 zijn het WEBDEALS bij Plopsa! Dat betekent een korting van €7 op online tickets!  Dankzij de promocode 'WEBDEALS' krijg je maar liefst €7 korting op e-tickets ≥1m voor Plopsaland De PannePlopsaqua De PannePlopsa Indoor HasseltPlopsa Coo & Plopsa Indoor Coevorden! Tickets geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 30 juni 2020.

Tijdens de stakingsdagen krijg je zelfs 50% korting op je tickets!

>>>Bestel je ticket hier online!