Heerseweg 49, 5504 KP Veldhoven

Trampoline springen bij trampolinepark Street Jump Veldhoven

Bij Trampolinepark Street Jump in Veldhoven kan je van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 9 verschillende area's. Ook zijn er grote obstakels om over heen te springen. De trampolinevelden zijn geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau.

Tijdens het trampoline springen is het verplicht om jumpsokken te dragen. De jump sokken van Street Jump hebben super grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken. Vergeet ze dus niet bij een volgend bezoek weer mee te nemen. De jump sokken (€2,50 per paar) zijn online verkrijgbaar of op de Street Jump locatie in Veldhoven.

Boek hier online je tickets!

Mini-Jump voor kleine kinderen bij Street Jump Veldhoven

Voor kinderen jonger dan 7 jaar hebben ze Mini-Jump bij Street Jump. Mini-Jump kan op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en is voor kinderen vanaf 3 jaar om kennis te maken met trampoline springen. 

Wil je als ouder, broer of zus mee-jumpen? Geen probleem! Tijdens de mini-jump ben je als ouder, broer of zus meer dan welkom om samen te jumpen.

Boek hier je mini-jump tickets!

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor