Met kinderen genieten van de nazomer? Met deze tips ga je samen nog even lekker genieten!

Nog even nagenieten van de zomer? De maand september verrast ons altijd; of het is 12 graden met regen of er komen nog warme dagen zoals dit jaar. En daar kijken we enorm naar uit nu we al weer in het werk en schoolritme zitten. Nog even genieten van het mooie weer voordat we richting herfst gaan. 

Nazomer tips: op pad met kinderen

Om maximaal nog te genieten en er lekker eropuit te gaan met de kinderen, hebben wij natuurlijk weer leuke tips:

Zwemmen met kinderen

Nu het nog zo lekker warm gaat worden, is het natuurlijk wel leuk om nog een keertje buiten te gaan zwemmen. Naar een buitenbad of naar een heerlijk strandbad. Bekijk hier onze tips om te gaan zwemmen in regio Eindhoven.

Buiten spelen in een speeltuin

Met droog en warm weer is het heerlijk om met de kinderen nog een leuke speeltuin te bezoeken. We hebben alle leuke speeltuinen die 'corona-proof' zijn voor je op een rijtje gezet. Lees hier verder waar je kan spelen.

Foto: Speeltuin De Klimbim in Waalre

Bezoek een pretpark

Toch nog even lekker naar een pretpark met de kinderen? Het is extra fijn als het lekker weer is als je een dagje weg gaat met je gezin. Vanuit Eindhoven kan je redelijk snel naar een leuk pretpark in de buurt. Plan je bezoek en ga lekker naar de Beekse Bergen, de Efteling, Plopsaland (met korting) of een ander leuk pretpark. Kijk voor meer tips op Go-Kids.nl.

Ga de natuur in

Wil je lekker buiten zijn met je kinderen, ga dan de natuur in. In onze regio heb je super leuke speelbossen of loop met kleine kinderen een Kabouterpad. Vergeet niet de natuurbingo van Go-Kids uit te printen!

Foto: Kabouterpad Ter Spegelt in Eersel

Dieren kijken in een dierenpark

Kinderen zijn gek op dieren, dus plan nog deze nazomer een bezoek aan de dierentuin. In regio Eindhoven kan je dieren kijken en spelen bij Dierenrijk in Nuenen, ZOO Veldhoven of Best Zoo.

Foto: Stokstaartjes bij Dierenrijk

IJsjes eten met kinderen

Met de kinderen heerlijk een ijsje eten als het nog zo'n lekker weertje is. Daar zijn alle kinderen voor in. Bekijk onze ijssalon tips in dit blog.

Veel plezier samen in de nazomer. Plan een leuk en veilig uitje met je kinderen door tickets online te reserveren! Voor meer leuke tips kijk je natuurlijk op www.go-kids.nl!

 

ADVERTENTIE