IJsje eten met de kinderen bij een van de ijssalons in regio Eindhoven. De temperaturen stijgen, de zon laat zich steeds vaker zien en wat is dan leuker om met de kinderen een lekker ijsje te gaan halen?

IJsje halen met de kinderen bij een van de ijssalons in regio Eindhoven

Maak een wandeling of ga gezellig een fietstochtje maken met de kinderen en trakteer je op een ijsje bij een van de ijssalons in Eindhoven en omgeving. Volgens onze volgers kan je bij deze ijssalons de lekkerste ijsjes halen in regio Eindhoven. Maar volg wel de richtlijnen van het RIVM. Je kan namelijk alleen ijs afhalen en het ijsje mag niet bij de ijssalon worden opgegeten. Neem je ijsje mee naar het park of gewoon naar huis.

IJssalon Intelligentia Taste Rooms in Eindhoven

​Bij Intelligentia Taste Rooms op Strijp-S (Leidingstraat 27) in Eindhoven schenken ze in verschillende ruimtes aandacht aan diverse producten zoals koffie, thee, (ijs)cocktails, Afternoon Tea's, bonbons, ijstaarten en nog veel meer moois en lekkers. Mensen worden hier verrast en gestimuleerd om anders naar eten en drinken te kijken. Met de huidige corona maatregelen is het nu alleen mogelijk om drive-in ijs af te halen bij Intelligentia Taste Rooms. Ook fietsers en voetgangers kunnen ijsjes afhalen in de drive-in. Je moet het ijs meenemen naar huis of voor onderweg. Kijk voor openingstijden op de website van Intelligentia Taste Rooms.

Wil je liever thuis blijven. Kijk dan even in de webshop voor de bezorgservice! Je ijsjes worden bezorgd in de custom made bubblegum roze mini cabrio.

IJssalon Iets Leqers in Veldhoven

Deze ijssalon, gelegen middenin de gezellige Kromstraat in Oud-Veldhoven is vanaf 1 mei weer 7 dagen in de week geopend tot 20.00 uur. Bij zomerse temperaturen wordt dat zelfs 21.00 uur. Op hun Facebookpagina communiceren ze dagelijks de openingstijden. Bij IJssalon Iets Lequers hebben ze altijd 24 smaken in de vitrine, vers gedraaid ijs, met enkel natuurlijke ingrediënten en gemaakt van biologische melk. Ze hebben ook sorbet-smaken, op waterbasis, zodat kinderen met een lactose-intolerantie of koemelk-allergie ook ruime keuze hebben. Voor vaders en moeders hebben ze heerlijke ijskoffie met échte slagroom.

Let op: Er mogen slechts 3 mensen gelijktijdig in de ijssalon en je moet ook de anderhalve meter afstand hanteren. Als iedereen zich aan de RIVM voorschriften blijft houden, kunnen ze de hele zomer ervoor zorgen dat je iets lecqers kunt gaan halen.

Cadeautip: IJsjes strippenkaart!

IJssalon De Smaak! Chocolade & IJs in Eersel

De Smaak! Chocolade & IJs in Eersel (Hint 2) is de gehele dag geopend, van maandag tot zondag, waar je terecht kunt voor een heerlijk handijsje uit de vitrine, ijstaarten, liter bakken ijs en ambachtelijke chocolade. Je kunt online bestellen via www.desmaakeersel.nl of je ijs en ambachtelijke chocolade afhalen in de ijssalon, maar houd jezelf aan de anderhalve meter. Voor de ijssalon zijn dranghekken neergezet en een waarschuwing spandoek opgehangen. Op de grond rode tape, op de deur aanwijzingsbordjes, allemaal om het anderhalve meter afstandscriterium te kunnen waarborgen.  

Dit jaar won SVH Meesterijsbereider Hans Kennis van De Smaak! Chocolade & IJs de Meesterlijke Smaak van 2020. Bij deze competitiewedstrijd onder de Nederlandse top van ijsbereiders bepaalde het professionele publiek tijdens de beurs IJsvak welke smaak de lekkerste was en de titel Meesterlijke Smaak van 2020 kreeg. Tijdens de uitzending van het RTL programma 5 uur LIVE maakte hij samen met TV-kok Hugo Kennis zijn de meesterlijke smaak van 2020 live op TV. ‘Yoghurt maar dan anders’ is een ijsje bestaand uit yoghurt, limoen, gember en kaneel met een onweerstaanbaar romige smaak en de juiste componenten van fris, zuur, zoet en een tikkeltje exotisch. 

Ga hem proeven in Eersel maar houd jezelf aan de RIVM regels dan kunnen we samen blijven genieten van Meesterlijk IJs.

IJssalon Zinin ijs & chocolade in Eindhoven

IJssalon Zinin ijs & chocolade in Winkelcentrum Woensel (Winkelcentrum Woensel 314) in Eindhoven is geopend met een aantal richtlijnen conform RIVM. Ze serveren nog steeds altijd ambachtelijk vers gedraaid Italiaans ijs, heerlijke wafels, premium macarons en lekkere frisse Bubbelthee. Kijk voor meer informatie op de website van IJssalon Zinin ijs & chocolade.

IJssalon Roma in Best

IJssalon Roma in Best is een echte Italiaanse ijssalon een gelateria artigianale. De ijssalon is geopend in 1959 in Eindhoven en sinds 5 mei 1990 ook in op de Hoofdstraat 44-A gevestigd.

Wat een prachtige 30-jarige jubileum jaar moest worden leek 16 maart als “ijs voor de zon” te verdwijnen. Maar goed nieuws is, dat het kleine beetje ijsgeluk weer open is in Best! Dankzij de aangepaste regelgeving van het RIVM zijn ze weer geopend voor afhalen. Dit kan van 13.00 uur tot 21.00 uur. Vanwege hygiënisch redenen verkopen ze nu alleen bakjes en houden ze de 1,5 meter afstand aan. Er kunnen 3 klanten per keer in de zaak en graag contactloos pinnen. Ook heerlijke ijstaarten kan je bestellen en ophalen. Dagelijks wordt er via Instagram en Facebook een smaken update geplaatst zodat je thuis al kunt beslissen welke smaak je wilt.
 

IJssalon De Gimmerse verleiding in Gemert

IJssalon De Gimmerse verleiding in Gemert (Commandeur 9 -11) is een Italiaans ijssalon met huisgemaakte chocolade. Je kan hier een ijsje afhalen en kiezen ui 32 verschillende smaken en ze hebben ook suikervrij ijs. Iedere dag wordt het ijs ambachtelijk gemaakt, van cheescecake aardbeien, bokkepootjes, cookies, straciatella, yoghurt amarena tot het populaire verleiding ijs. Houd er wel rekening mee als je gaat; geen groepsvorming en niet bij de ijssalon blijven staan om je ijsje op te eten.

IJssalon San Marco in Veldhoven

In IJssalon San Marco in Veldhoven (Meerstraat 2) wordt dagelijks op traditionele wijze vers Italiaans schepijs bereid in verschillende smaken. Kijk op hun Facebook pagina voor meer informatie over openingstijden. 

IJssalon Bacio in Mierlo en Asten

In Mierlo en Asten kun je genieten van het allerlekkerste versbereide schepijs, ijstaarten en lekkere chocolade van IJssalon Bacio. Voorlopig hebben ze alleen ijs op bestelling. Bestel eenvoudig online. Voor chocolade mag je zonder bestelling langs komen. 

IJsboerderij Fabor in Reusel

Sinds 2014 maken ze bij ijsboerderij Fabor in Reusel ijs van dagverse weidemelk van eigen koeien. Je kunt op het terras uitrusten en genieten van de vele smaken overheerlijk ambachtelijke ijs of koop ijs (grootverpakking) voor thuis. Kijk voor meer informatie op de website.

IJssalon tips zijn welkom!

Heb jij een ook leuke of lekkere ijssallon tip? Laat het ons weten via een mailtje naar eindhoven@go-kids.nl. Eet smakelijk! 

Neem ook een kijkje op de Go-Kids agenda voor leuke tips!