Wil jij met kinderen gaan zwemmen in Eindhoven en omgeving? Go-Kids heeft leuke tips om eropuit te gaan naar een buiten zwembad of strandbad in regio Eindhoven. Kinderen vinden het heerlijk om te zwemmen en te spelen in het water.

Update: check altijd even van te voren of het zwembad open is en wat de maatregelen zijn en of je online je tickets moet reserveren!

Zwemmen met kinderen in regio Eindhoven

Dit zijn 11 leuke plekken voor jou en je kinderen om verkoeling te zoeken tijdens warme dagen en voor veel waterpret samen:

Zwem tip 1: Zwemmen bij Recreatiepark Terspegelt in Eersel

Je kan bij TerSpegelt heerlijk buiten zwemmen in de zwemplas! Bij de zwemplas kan je lekker zwemmen in natuurwater of glijden van de waterglijbaan. Omdat het een compacte plas is kan je gemakkelijk het overzicht houden ook al is het wat drukker. Maar ja kan natuurlijk ook zwemmen in het super leuke Sterrenstrand (binnen). 

Lees hier verder

Zwem tip 2: Landgoed Duynenwater in Eersel 

Bij het strand van Landgoed Duynenwater in Eersel kan je lekker spelen midden in het bos, met een lekker beachgevoel. Het uitgestrekte, helderwitte zandstrand van de bosrand tot de waterkant, biedt voor je kinderen een heerlijke stranddag. Je kan ook heerlijk zandvrij lekker vertoeven op een van de groene ligweiden. Zeker deze hele warme dagen is hier genoeg schaduw, ieder vindt een ideaal plekje op het ruime terrein.

Lees hier verder

Zwem tip 3: Buitenzwembad De Wedert in Valkenswaard

Bij zwembad De Wedert in Valkenswaard kan je heerlijk buiten zwemmen. Het water is niet verwarmd. De ligweide erom heen biedt genoeg ruimte om lekker te relaxen op je handdoek. 

Kijk hier voor meer info & tickets

Zwem tip 4: Strandpark Aquabest in Best

Hier kan luieren op een prachtig zandstrand of samen met de kinderen een sprookjesachtig zandkasteel bouwen en daarna lekker pootjebaden of een frisse duik nemen. Wij zijn fan.

Lees hier verder

Zwem tip 5: Stadstrand De IJzeren Man in Eindhoven

Het Stadstrand De IJzeren Man is een heerlijke plek om lekker te zwemmen. Het ultieme vakantiegevoel in je eigen regio!

Lees hier verderSpeelgoed

Zwem tip 6: Speeltuin De Bucht in Bergeijk

Speeltuin de Bucht is een schitterende speeltuin, prachtig gelegen in de verkoelende bossen in Bergeijk. Er zijn vele klimtoestellen, schommels, zandbakken, glijbanen, trampolines en een echte kabelbaan. Naast de zwembaden (met glijbaan) zijn de terrassen voor een koele versnapering, tegen zeer kindvriendelijke prijzen!

Lees hier verder

Zwem tip 7: Zwembad De Diepsteeckel in Someren

Zwembad De Diepsteeckel is een openluchtzwembad. Het zwemseizoen is van begin mei tot en met eind augustus.

Meer informatie en openingstijden

Zwem tip 8: Recreatieplas Berkendonk in Helmond

Recreatieplas Berkendonk in Helmond (adres Raktweg 42) is een gebied voor watersport en een gebied voor strandactiviteiten. Gratis toegang! Je kan hier zonnebaden, zwemmen, surfen, zeilen. Genoeg te doen voor de kinderen om heel de dag lekker met water bezig te zijn.

Zwem tip 9: Laco zwembad in Geldrop

Buiten heb je een peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad. Dus voor iedereen in het gezin wat te doen. Iedere dag geopend. Check de website voor de openingstijden.

Zwem tip 10: Speelpark De Splinter in Eindhoven

Buiten zwemmen en met water spelen bij (speeltuin) Speelpark De Splinter. Een van onze favorieten met kleinere kinderen. Een leuk en groot speelpark voor kinderen.

Lees hier verder

Zwem tip 11: Strandbad Het Witven in Veldhoven

Waar kun je met warm weer het beste afkoelen..... lekker in het water! Bij Strandbad Het Witven in Veldhoven kan je heerlijk zwemmen, relaxen en spelen op het strandbad. Helaas gesloten voor dagrecreatie sinds 2022

Lees hier verder

Op Go-Kids vind je nog veel meer leuke zwembaden en waterplekjes. Bekijk hier alle tips!