Met kinderen naar een speeltuin in Eindhoven en omgeving?

Bij Go-Kids hebben we de speeltuinen die weer open gaan op een rijtje gezet.

De komende weken openen een aantal speeltuinen voorzichtig hun deuren voor kinderen en ouders. Om het gemakkelijk te maken, hebben we de speeltuinen die nu of binnenkort (maart/april 2021) open gaan op een rij gezet.

Let wel op: iedere speeltuin heeft maatregelen getroffen, dus lees die goed voordat je op pad gaat.

Speeltuin De Hazewinkel in Veldhoven

De kinderboerderij De Hazewinkel ligt aan de rand van de wijk 't Look, op de hoek van de Sondervick en de Heerbaan. De toegang tot de kinderboerderij en het speelterrein is gratis. Kinderen moeten in gezelschap zijn van een volwassene. De speeltuin is alle dagen open.

Lees hier meer

Speeltuin Helmond-West

Speeltuin Helmond-West is sinds 7 maart weer open voor bezoekers. Maar.... houd afstand, zeker volwassenen, en neem tevens alle andere coronaregels in acht. In verband met corona zijn paviljoen en terras gesloten. Er wordt wel koffie, thee en snoepgoed aan de deur verkocht. Het paviljoen en terras zijn verder gesloten.  

Lees hier meer

Speeltuin Klimbim in Waalre

Wil je met de kinderen eropuit? Ga dan naar speeltuin De Klimbim in Waalre. Je zit hier op een rustige plek midden in het bos. Je betaalt een kleine vergoeding entree en er is koffie, thee en limonade te verkrijgen. Je kan zelf ook eten en drinken meenemen. Er staan heel veel picknicktafels waar je heerlijk kan kijken naar je kinderen die zich uitstekend vermaken. Open vanaf 27 maart 2021!

Lees hier meer

Speeltuin ASV d'Ekker in Veldhoven

Spelen in de natuur, wroeten in het zand, spetteren met het water. In Veldhoven kunnen de kinderen dat in de Algemene Speeltuin Vereniging (A.S.V.) in de wijk d'Ekker in Veldhoven. Daar is een speeltuin met veel verschillende ondergronden zoals gras, grind en zand met daarop diverse speeltoestellen. De speeltuin gaat per 1 april 2021 weer open! 

Lees hier meer

Speeltuin Leonardus in Helmond

Op 2 april opent Speeltuin Leonardus in Helmond haar deuren weer. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen. In het midden van de speeltuin is een speciaal gedeelte voor de kleine kinderen. Ook kinderen met een handicap kunnen zich hier goed vermaken. Er zijn speciale toestellen en er loopt door de speeltuin een pad waar je met een rolstoel gemakkelijk overheen kunt. Aan de ingang van de speeltuin zijn 2 invalidenparkeerplaatsen gemaakt. De speeltuin is vanaf 2 april open!

Lees hier meer

Speeltuin Rijpelroets in Helmond

Speeltuin Rijpelroets is de groene speeltuin van Helmond in het hart van De Rijpel. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin. De speeltuin gaat op 3 april weer open!

Foto: Bosje fotografie

Lees hier meer

Speeltuin Geenhoven in Valkenswaard

Bij Speeltuin Geenhoven Valkenswaard kan je heerlijk buiten spelen in de speeltuin of met water. Dus vergeet, bij goed weer, je zwemspullen niet!Deze buitenspeeltuin biedt vele speeltoestellen zoals schommels, klimrekken, glijbanen, touwbrug, en nog veel meer. Er is ook een apart gedeelte voor kleuters. De speeltuin gaat open op zaterdag 3 april!

Lees hier meer

Speeltuin De Bucht in Bergeijk

Speeltuin de Bucht is een schitterende speeltuin, prachtig gelegen in een bosrijke omgeving in Bergeijk. Er zijn behalve vele klimtoestellen, schommels, zandbakken, glijbanen, trampolines en een kabelbaan ook nog twee openluchtzwembaden met glijbaan! Ook is er een uitdagend klimparcours. Alle kinderen zijn welkom met hun (groot)ouders of verzorgers. Vanaf vrijdag 2 april 2021 weer open! 

Lees hier meer

Speeltuin De Kievit in Nuenen

Speeltuin de Kievit bevindt zich in de Kerkstraat in het centrum van Nuenen. Voor de allerkleinsten is er een zandbak, twee kleine glijbaantjes, wipkippen en een babyschommel. Voor de grotere kinderen is er een vogelnestschommel, voor de waaghalzen een hele hoge glijbaan en trampolines, voor de sportievelingen zijn er 2 pannaveldjes (voor een heus toernooi!) en nog veel meer. In totaal zijn er 40 speeltoestellen. Open vanaf 18 april!

Lees hier meer

Speellandschap De Heiberg in Veldhoven 

Speellandschap De Heiberg is een buitenspeeltuin in Veldhoven. Een unieke speel- en horecagelegenheid met geweldig veel speelplezier voor de kinderen midden in de natuur. Er staan uitdagende speeltoestellen voor zowel kleine kinderen als voor grotere kinderen. Open vanaf 28 april!

Lees hier meer

 

 

Nog niet open: (update 21 april 2021)

Speelpark De Splinter in Eindhoven 

Speelpark de Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen tot 12 jaar krijgen hier de ruimte om veilig en heerlijk te spelen in deze gave speeltuin. Letterlijk, want het speelpark in het Henri Dunantpark in Woensel-Noord is wel zeven voetbalvelden groot! Er zijn veel speeltoestellen, een bouwhoek, een peuterhoek en twee peuterzwembaden. Ook is er een kinderboerderij, een pirateneiland en een fort. En op de grote picknickweide is het heerlijk relaxen voor kinderen en begeleiders. 

Lees hier meer

Speeltuinvereniging Sint Joseph in Eindhoven

De Sint Joseph speeltuin, wordt door de kinderen uit Doornakkers in Eindhoven, ook wel de Opa Speeltuin genoemd. Deze speeltuin, met meer dan 50 toestellen, is een van de grootste speeltuinen in de omgeving van Eindhoven. Er zijn toestellen voor jong en oud. 

Lees hier meer

Attractiepark DippieDoe in Best 

Attractiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven! 

Lees hier meer

Speelboerderij De Hooiberg in Bladel

De Speelboerderij De Hooiberg in Bladel heeft zowel buiten als binnen hele leuke speelmogelijkheden voor kinderen, maar liefst 4000m2. Het is ruim opgezet met veel tafels en stoelen. Het familierestaurant biedt mogelijkheden voor een hapje en een drankje. 

Lees hier meer

Speelboerderij De Steenuil in Oirschot

De boerderij is kleinschalig, persoonlijk en er is van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. Het gras kriebelend tussen de tenen, de kinderen een rode blos op de wangen van het spelen. 

Lees hier meer

Speeltuin Philipsdorp in Eindhoven

Speeltuin Philipsdorp is een prachtige speeltuin in het centrum van Eindhoven. De speeltuin heeft een oppervlakte van plm. 7500 vierkante meter en is geheel omheind. De speeltuin kenmerkt zich door een goede overzichtelijkheid, iets wat vooral ouders met kleinere kinderen erg op prijs stellen. Vanaf het terras heb je uitzicht over het gehele terrein. En ze hebben gratis WIFI netwerk voor bezoekers. 

Lees hier meer

Speeltuin De Viking in Geldrop

Speeltuin de Viking is de oudste en de grootste speeltuin in de gemeente Geldrop–Mierlo. Bijzonder aan de speeltuin is dat er een aantal exotische bomen staat waardoor er volop schaduw is, maar er is ook voldoende plek om te zonnen. Er is bijna 6.000 m2 aan speelplezier, met 17 grote speeltoestellen en 28 kleinere en er is een aparte peuterhoek. (open 1 mei?)

Lees hier meer

 

Kijk op de Go-Kids agenda voor meer leuke tips om eropuit te gaan met kinderen!

LEES OOK BLOG: CORONA PROOF TRAKTEREN