Ouder en kind relax kids workshop

Ouder-kind Relax Kids workshop: heerlijk de zondagochtend vanuit ontspanning quality time en verbinden met je kind.

In deze les ga je samen met je kind op een magisch avontuur d.m.v. ontspanningsoefeningen, stretchoefeningen, massage en we eindigen met een ‘relax momentje’. Net als bij een gewone Relax Kidsworkshop gaan we uit van de 7 stappen. Dit keer ben je 1 uur lang heel intensief en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren? En je doet ideeën op, om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen moment samen met je kind! Komen jullie meedoen?

Relax Kids workshops helpen kinderen te ontspannen, te relaxen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Een Relax Kids sessie bestaat uit 7 stappen, waardoor je kind zich rustiger, meer gefocust en ontspannen gaat voelen. De workshop bestaat uit beweging, drama en ontspanningsspel, stretching (Yoga), onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve gedachtes en ontspanning.


Wat is Relax Kids nog meer?


Relax Kids is een methode die goed en mooi is voor alle kinderen. Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen. Relax Kids heeft daarnaast zeker een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.

De workshop bestaat uit beweging, drama en ontspanningsspel, stretching (Yoga), onderlinge kindermassage, ademoefeningen, positieve affirmaties tegen elkaar zeggen en uiteindelijk heerlijk samen op de mat relaxen. Een goed begin van de zondag.

Kleding: Het is fijn als de ouders en kinderen loszittende kleding aan hebben en sokken met anti-slip en / of slappe balletschoentjes.

Trainer: Deze workshop wordt gegeven door Christel Lubse.

Tarief: € 17,50 voor ouder en kind samen (kind 4-9 jaar)

Tijden: Van 09.30-10.30 uur

De Yogastudio gaat een kwartier voor aanvang van de workshop open.

Locatie: Yogatrainer Eindhoven, Marconilaan 4a Eindhoven

Aanmelden: via www.yogatrainer.nl


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven