Event | Vanstreek Festival in Eindhoven met gratis kinderactiviteiten

Vanstreek Festival op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven met leuke kinderactiviteiten

Zondag 22 september tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival. Het festival vindt plaats op de prachtige locatie De Tuin, Dr. Poletlaan 69 op Landgoed de Grote Beek.


Doen in het groen
Onder het motto ‘DOEN IN HET GROEN’ organiseert GGzE de derde editie Vanstreek Festival. Een ‘buitengewoon’ evenement dat gericht is op activiteiten in de natuur en waarbij ontmoeten en beleven centraal staat.

Wat is er te doen?
Tijdens het Vanstreek Festival kun je bloemschikken, over het kabouterpad, met de paardentram, dieren knuffelen, langs bij het krijtpaleis, goochelen, tokkelen, naar exposities in de Community kas, je laten schminken, ijsjes eten van Intelligentia ICE, langs bij de imkers, manden vlechten, hutten bouwen en schilderen, genieten van muziek, groene excursies doen en luisteren naar Vanstreek ervaringsverhalen. Voor ieder wat wils dus!

Voor meer informatie kijk op de website en volg het festival op Facebook  en Instagram.

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.